Grande entree leidt naar open interieur

NK-3D

NK-3D werd toevertrouwd met het visualiseren van deze prachtige villa die een frisse bries van het Hollandse platteland naar het lichte en open interieur brengt. Bij de entree staat een majestueuze uitnodigende trap die symmetrie en balans weerspiegelt. Een warme toon van de klassieke piano in het midden begeleidt het oog naar de moderne keuken aan de rechterkant, een grote woonkamer in het midden en een eethoek aan de linkerkant. De tuin, zichtbaar vanuit alle ruimtes, biedt ontspanning in welke vorm dan ook. Zelfs de regenachtige dagen in Nederland kunnen gemakkelijk worden genegeerd door tijd door te brengen in het binnenzwembad. Villa op het platteland; waarom niet? 

Visualisatie trap, visualisatie villa, entree, NK3D, The Art of Living

Levensechte visualisaties 

Bij NK-3D hebben ze deze visualisaties gemaakt voor een Engelse architect, met behulp van geavanceerde technologie en software. Op basis van de plannen van de architect hebben ze van de grond af een gedetailleerd 3D-model gemaakt van de villa. De omgeving waarin de villa staat bestaat uit hoogwaardige 3D-modellen van gras, bomen en gebladerte. Texturen die worden gebruikt om het hoogste fotorealisme te bieden, bestaan ​​meestal uit scans van echte objecten zoals muren, trottoirs en stoffen. Bij NK-3D gebruiken ze alleen middelen van de beste kwaliteit voor hun projecten. Zelfs de verlichting wordt gecreëerd met realistische omgevingsscenario’s. Dankzij de nieuwste hardware kunnen we extra aandacht besteden aan details en een meeslepend verhaal vertellen bij elk afzonderlijk beeld.

Voelen wat je ziet 

Deze realistische schetsen laten je voelen wat je ziet. Door alle details is het mogelijk om jouw toekomstige huis te betreden. De entree van deze prachtige woning is abominabel! Twee organisch gevormde trappen leiden jou naar de verdieping die begint met een prachtige vide. Zowel het hekwerk van de trap als vide is uitgevoerd in het goud, waardoor je direct een luxe sfeer krijgt. De open plattegrond geeft je direct een blik op de living en de daaraan grenzende achtertuin. De living en dining area zijn subtiel van elkaar gescheiden middels een stalen framewerk met glas, eveneens in een gouden kleur. Hierdoor blijft de open plattegrond van kracht. En als je echt goed geld hebt, dan zouden wij het binnenzwembad met gigantisch dakraam één op één overnemen! 

Editor: Media team

Datum: 21-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: NK-3D