grenzeloze mogelijkheden, VSB wellness, zwembad, wellness, interieur, badkamers, inspiratie

  • VSB Wellness
    Sprenkeleind 18-20
    5087 LD Diessen

Grenzeloze mogelijkheden | VSB Wellness

VSB Wellness is een heuse trendsetter op het gebied van wellness, zwembaden, badkamers en interieur. VSB Wellness werkt alleen met de allerbeste producten en materialen en komt samen met toonaangevende Nederlandse interieurarchitecten tot hoogstaande wellnessconcepten. Niets is hierbij onmogelijk.

Totaalconcepten

In het meer dan 30-jarig bestaan is VSB Wellness uitgegroeid tot ontwikkelaar en aanbieder van totaalconcepten in wellness. Het familiebedrijf begon echter oorspronkelijk in een andere tak. “We startten met het aanbieden van zonnebanken en zonnehemels, maar uiteindelijk stapten we over naar een andere vorm van ontspanning: de sauna”, vertelt eigenaar Wout Vugts. “Ik nam een meubelmaker aan en we sloten onze eerste dealersamenwerkingen. Vervolgens boden we zwembaden aan en uiteindelijk pakken we nu de gehele badkamer, wellness en overige interieurvraagstukken aan. En belangrijker: we kunnen onszelf ook echt expert in ál deze gebieden noemen.”

grenzeloze mogelijkheden, VSB wellness, zwembad, wellness, interieur, badkamers, inspiratie

Nieuw kantoor

Momenteel bestaat het groeiende bedrijf uit 55 medewerkers. In 2019 bouwde VSB Wellness een geheel nieuw kantoor met indrukkende werkplaats in Diessen. “We werken uitsluitend met eersterangs materialen en merken, bieden de hoogste kwaliteit, creëren het mooiste maatwerk design en leveren de beste nazorg en dat allemaal vanuit een geheel zelfstandig draaiende productie. We voelen de klant hierbij goed aan en luisteren aandachtig naar de wensen. Dus of het nu gaat om een privésauna of een wellnesscentrum, een enkel bad-op-maat met bijpassende badkamermeubelen of volledig ingerichte bedrijf- of winkelruimtes: het resultaat past altijd bij de klant.”

Thuis optimaal genieten

Thuis optimaal genieten van een sauna. Dat klinkt heerlijk, maar een keuze maken is soms lastig. Daarom kunnen klanten gebruikmaken van de SaunaSelector, om erachter te komen welke type sauna geschikt is. Zijn er bouwkundige uitdagingen zoals schuine daken, dakkappellen of specifieke wensen? De productie van VSB Wellness vindt altijd een professionele oplossing.

grenzeloze mogelijkheden, VSB wellness, zwembad, wellness, interieur, badkamers, inspiratie

Philips

Verder ontwikkelde het bedrijf in samenwerking met Philips de Direct Heat straler voor infraroodcabines. Deze straler maakt gebruik van kortgolvige straling, waardoor voorverwarming niet meer nodig is. En liever een rond zwembad in plaats van rechthoekig? Een ingebouwde romaanse trap of whirlpool? Alles wordt naar wens gemaakt. Tot slot ontwerpt VSB Wellness schitterende stoombaden, bijvoorbeeld uitgevoerd met blinkende mozaïek, of juist met veel glas voor een strak design.

 

 

Tekst: Marjolein Belzen
Fotografie: VSB Wellness

Meer projecten zien van VSB Wellness?