Different Doors, houten garagedeur

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Grijs blauwe houten garagedeur | Different Doors

Deze stijlvolle houten garagedeur van Red Cedar, is een echte eyecatcher. De garage is dekkend geschilderd in de kleur grijsblauw. Door het kleur en materiaalgebruik van de garage past deze perfect bij het moderne karakter van de naastgelegen woning.

Sectionaaldeur

Deze op maat gemaakte houten garagedeur heeft een afwijkend formaat. De deur is namelijk ruim vijf meter breed. Omdat u bij Different Doors niet vast zit aan standaard maten is geen idee te gek en (bijna) geen afmeting onmogelijk.

Grijsblauwe planken

De houten garagedeur van deze woning is in prachtig grijs blauw uitgevoerd. De garage sluit hierdoor prachtig aan bij het woonhuis. Heeft u liever een andere kleur? De houten garagedeuren, voordeuren en gevelbekleding van Different Doors zijn in alle kleuren leverbaar.

Weerbestendig en duurzaam

Red Cedar hout is goed bestand tegen verschillende weersinvloeden. Door zijn duurzaamheid is Red Cedar één van de populairste houtsoorten om garages, schuttingen en gevelbekleding van te maken.

Different Doors, houten garagedeur

Alles is mogelijk

Heeft u een idee in gedachten? De adviseurs van Different Doors gaan graag samen met u om de tafel om te komen tot een ontwerp dat helemaal aansluit bij uw wensen en de stijl van de woning. Alle garagedeuren van Different Doors worden volledig op maat voor u ontworpen en in de eigen fabriek geproduceerd waardoor alles mogelijk is.

 

Tekst: Different Doors
Fotografie: Different Doors

____

Different Doors, houten garagedeur

____

Meer projecten bekijken van Different Doors?