Grijze badkamer met bijzondere wastafel

Tuytelaers Natuursteen

Een egale badkamer is al enige tijd erg populair. Waar eerst de kleur wit veelvuldig werd gebruikt, zien we nu dat de kleur grijs steeds meer terrein wint. En dat is niet vreemd, want grijs is de ideale kleur om mee te combineren. De kleur maakt de ruimte niet klein, zoals zwart dat kan doen, en is veel sfeervoller dan bijvoorbeeld wit. Hierdoor past grijs bij vrijwel iedere badkamerstijl. Kies bijvoorbeeld voor een wastafel met een grijze betonlook om jouw badkamer een robuuste uitstraling te geven, of ga voor een moderne badkamer met antracietgrijze tegels. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wastafel, Badkamer, Tuytelaers Natuursteen

Onderdeel van het ontwerp

Het kan dan ook erg mooi zijn om bijvoorbeeld het bad of de wastafel in grijs te laten uitvoeren. Hierdoor worden ze op bijzondere wijze onderdeel van het badkamer ontwerp. Tuytelaers Natuursteen biedt daarom ook verschillende wastafels aan, die zijn vervaardigd uit natuursteen met een grijze kleur. Een voorbeeld hiervan is de Oyster wastafel. Oyster staat voor de grijze kleur van de wastafel. Hij werd gemaakt van composietsteen en is licht glanzend. Hierdoor staat de wastafel perfect bij badkamers met een klassieke uitstraling.

Wastafel, Badkamer, Tuytelaers Natuursteen

Grijze wastafels

Een ander voorbeeld is de Jasper Moka Bush-Hammered wastafel van Tuytelaers Natuursteen. Deze keramische wastafel heeft een donkergrijze kleur met een betonlook. Waardoor deze wastafel erg goed past bij een moderne badkamer. Tot slot tonen we je ook nog graag de Sleek Concrete Wastafel van Tuytelaers Natuursteen. Deze wastafel werd gemaakt van composietsteen, waardoor hij erg stevig is en een lange levensduur kent. Dit maakt het mogelijk de wastafel zonder meubel te plaatsen.

Wastafel, Badkamer, Tuytelaers Natuursteen

Meer over Tuytelaers Natuursteen

Al meer dan 50 jaar levert Tuytelaers Natuursteen de mooiste steensoorten. Zij hebben één van de grootste collecties natuursteen in de Benelux en daarom zijn ze in staat om elk project te realiseren. Tuytelaers Natuursteen blijft investeren in hun product, waardoor ze in principe alles uit natuursteen kunnen maken.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 29-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living