grijze tegels, RAW stones, the art of living

  • RAW Stones
  • Vergelt 2
  • 5991 PK Baarlo

Grijze tegels bij extraverte wandbekleding | RAW Stones

Op de plek waar jarenlang een oude meisjesschool stond, aan de rand van een sfeervol groen park, is vandaag de dag een prachtig nieuwbouwcomplex gelegen met vier exclusieve geschakelde villawoningen. Het interieur van de karakteristiek vormgegeven architectuur is door de bewoners volledig naar eigen smaak en inzicht aangekleed. We kijken binnen bij één van de woningen, waar de bewoners door middel van een luxueuze en kleurrijke inrichting een heerlijke hotelbeleving hebben neergezet. De basis hiervan is neergezet middels extravert behang van Dutch Walltextile Company met robuuste, grijze tegels op de vloer van RAW Stones.

grijze tegels, RAW stones, the art of living

Hoogwaardig realisatie- en detailniveau

De keuken kreeg een centrale positie in het interieur. Het design van de keuken is ontworpen en gemaakt door TKI en bestaat uit hoge donkergrijze kastenwanden en een groot, natuurstenen eiland waarin het messing van de taatsdeuren terugkomt. De ruimte is extra sfeervol dankzij een verticale haard. De bewoners kozen er daarnaast voor om een grote eettafel in de ruimte te plaatsen. Aan de voorzijde van de villawoning is een compacte zithoek gecreëerd met mooie maatwerkkasten. Om dit gehele interieur op een soort van voetstuk te plaatsen, is gekozen voor een tegelvloer van grijze tegels. RAW Stones levert robuuste en authentieke vloeren die het in zich hebben om de show te stelen, maar ook om die taak over te laten aan de rest. Hier tref je rijke, intense kleuren die prachtig samengaan met de aardetinten van de vloer. 

Meer over RAW Stones

RAW Stones is ontstaan uit een zoektocht om authentieke en unieke karakteristieke vloeren aan te kunnen bieden. Binnen het bedrijf is hier een uniek productieproces voor ontwikkeld, zodat je een natuurlijke vloer heel gemakkelijk thuis kunt realiseren. De uitstraling van originele natuurlijke stenen wordt gecombineerd met de voordelen van een moderne vloer.  

De vloeren van RAW Stones hebben een lange levensduur waardoor ze des te mooier en karaktervoller eruit gaan zien. Daarnaast is er ook een steeds grotere voorkeur voor milieubewust wonen en ecologische producten passen ook helemaal in dat plaatje.  

grijze tegels, RAW stones, the art of living

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

____

Meer projecten van RAW Stones bekijken?