previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

GRILLO Natuursteen

GRILLO Natuursteen maakt keukenbladen en interieurs van natuursteen, composiet en keramiek. In hun moderne fabriek in Huissen worden er maatwerk natuursteen en andere steenachtige materialen geproduceerd. De klanten van GRILLO Natuursteen zijn keukencentra, (interieur)architecten, interieurbouwers en maatwerkspecialisten.

Maatwerk

GRILLO Natuursteen is door de jaren heen blijven investeren in innovatieve en functionele oplossingen. De locatie in Huissen is inmiddels uitgegroeid tot een grote en moderne fabriek met een indrukwekkend high-tech machinepark. Er wordt dagelijks maatwerk geleverd door een gemotiveerd team. Dit team maakt de mooiste werkbladen en keukenbladen voor toonaangevende interieurconcepten.

Met behulp van de hedendaagse techniek zijn het de mensen van GRILLO Natuursteen die het steenhouwers ambacht naar een hoger niveau tillen. Alleen het beste verlaat onze fabriek. Immers, onze handtekening staat erop!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

GRILLO Natuursteen omarmt de vorm van ondernemen gericht op duurzaamheid, waarbij de economische prestaties, de sociale kant en de ecologische randvoorwaarden tegen elkaar worden afgewogen. Wij geloven dat deze balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving. Daarom werkt GRILLO Natuursteen alleen samen met producenten die zorgdragen voor de veiligheid van werknemers in fabrieken en kunnen waarborgen dat zij geen gebruik maken van kinderarbeid.

____

Meer projecten bekijken van Grillo?

 

Iconische droomvilla

Een ware droomvilla, die perfect in de omgeving is ingebed en niet onderdoet voor een luxe villa in de heuvels van California. Magazine The Art of Living kreeg een exclusief kijkje in het werkelijk fantastische geheel. Het natuursteen is geleverd door GRILLO Natuursteen.

Poëtisch lijnenspel

Medie Janssen laat haar prachtige loft zien en daarmee de mogelijkheid om in een niet–standaard woning tot verrassende keuzes te komen. Het natuursteen is geleverd door GRILLO Natuursteen.

Luxe wellness at home

Een van de projecten uitgevoerd door Medie Interieurarchitectuur ligt in het Brabantse land. Het project bestaat uit het ontwerp en de inrichting van een voormalige garage tot een wellnessvleugel voorzien van een binnenzwembad met luxe sauna, inloopdouche met sunshower, omkleedruimte en toilet. Het natuursteen is geleverd door GRILLO Natuursteen.

Waanzinnige loft

Enkele jaren geleden werd een iconisch bedrijfsgebouw, gelegen in het bruisende centrum van de stad Nijmegen, onder de naam Estel Residence getransformeerd tot een hoogwaardig complex met luxe appartementen. Het natuursteen wat hiervoor is gebruikt, is geleverd door GRILLO Natuursteen.

Waanzinnige donkere keuken

De zorgvuldig ontworpen villa met idem tuin wordt gekenmerkt door aangename en onverwachtse elementen die het huis een tikkeltje spanning en speelsheid geven. Vooral de donkere keuken met riant natuurstenen blad vinden wij echt een kijkje waard! Het natuursteen is geleverd door GRILLO Natuursteen.

Charmant landelijk interieur

Deze prachtige, landelijke boerderij heeft een splinternieuwe keuken gekregen, ontworpen door Culimaat. In deze keuken is er gebruik gemaakt van Natuursteen van GRILLO Natuursteen.

10x meest luxe badkamer inspiratie

The Art of Living verzamelde een aantal comfortabele, mooie en luxe badkamers voor de nodige badkamer inspiratie. In een van deze badkamers is gebruik gemaakt van het natuursteen van GRILLO Natuursteen.

Ruime villa omringd door bostuin

Op een prachtige locatie in het midden van het land lag, verscholen achter een verwilderde bostuin, een oud huis omringd door een prachtig oud bos. Een plek waar een ruime villa werd gebouwd en waar de eigenaren hun thuis hebben gevonden. In het huis werd gebruik gemaakt van natuursteen van GRILLO Natuursteen.

Moderne droomkeuken

Modern, ruimtelijk en warm. Zo laat zich de sfeer omschrijven van een recent opgeleverde villa in een groene Brabantse gemeente. Het natuursteen in deze villa is geleverd door GRILLO Natuursteen.

 

GRILLO Natuursteen

GRILLO Natuursteen


GRILLO maakt keukenbladen en interieurs van natuursteen, composiet en keramiek.

 ___

Contactgegevens:

  • GRILLO Natuursteen B.V.
  • Industrieterrein Pannenhuis
  • 6851 EH Huissen (Gld.)

 


Web editor: Media team     |

Datum: 16 | apr | 2021


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media