GRILLO Natuursteen

GRILLO Natuursteen maakt keukenbladen en interieurs van natuursteen, composiet en keramiek. In hun moderne fabriek in Huissen worden er maatwerk natuursteen en andere steenachtige materialen geproduceerd. De klanten van GRILLO Natuursteen zijn keukencentra, (interieur)architecten, interieurbouwers en maatwerkspecialisten.

Projecten van GRILLO Natuursteen

Informatie over GRILLO Natuursteen


GRILLO Natuursteen
GRILLO Natuursteen
GRILLO Natuursteen
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Maatwerk

GRILLO Natuursteen is door de jaren heen blijven investeren in innovatieve en functionele oplossingen. De locatie in Huissen is inmiddels uitgegroeid tot een grote en moderne fabriek met een indrukwekkend high-tech machinepark. Er wordt dagelijks maatwerk geleverd door een gemotiveerd team. Dit team maakt de mooiste werkbladen en keukenbladen voor toonaangevende interieurconcepten.

Met behulp van de hedendaagse techniek zijn het de mensen van GRILLO Natuursteen die het steenhouwers ambacht naar een hoger niveau tillen. Alleen het beste verlaat onze fabriek. Immers, onze handtekening staat erop!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

GRILLO Natuursteen omarmt de vorm van ondernemen gericht op duurzaamheid, waarbij de economische prestaties, de sociale kant en de ecologische randvoorwaarden tegen elkaar worden afgewogen. Wij geloven dat deze balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving. Daarom werkt GRILLO Natuursteen alleen samen met producenten die zorgdragen voor de veiligheid van werknemers in fabrieken en kunnen waarborgen dat zij geen gebruik maken van kinderarbeid.