17Groene buitenruimtes in 3D tuinontwerp, Biesot Tuinen en Parken, maatwerk

  • Biesot Tuinen en Parken
    Vijfhuizen
  • Contact gegevens:
    Tel.: +31 23 5583 152

Groene buitenruimtes in 3D tuinontwerp | Biesot Tuinen en Parken

Biesot ontwerpt, realiseert en onderhoudt al ruim 70 jaar groene buitenruimtes. Iedere dag werken ze aan het groener, strakker en mooier maken van particuliere- en zakelijke tuinen. Een exclusief tuinontwerp van Biesot is speels, evenwichtig en divers. De basis voor een mooie én exclusieve buitenruimte start bij ons met een goed ontwerp. Bij Biesot stap je letterlijk je nieuwe tuin in met een 3D tuinontwerp.

3D tuinontwerp

Voor het maken van een 3D ontwerp luisteren we vooral naar onze opdrachtgevers. We laten hier onze kennis, kunde en visie op los. Want alleen dan kun je een tuin creëren waar je je prettig in voelt, die simpelweg klopt. Dit maakt onze ontwerpen persoonlijk. We kijken naar de architectuur van het huis, de opdrachtgever en de omgeving. Ieder ontwerp is anders en maatwerk.

Groene buitenruimtes in 3D tuinontwerp, Biesot Tuinen en Parken, maatwerk

Materialen & afwerkingen

It’s all-in the details… De uitstraling en levensduur van uw nieuwe buiten valt of staat met de materialen & afwerking. Wij maken graag duurzame keuzes en verzorgen de aanleg met een top team van specialisten. Want uw tuin moet passen als een jas. Daarom maken wij vooraf een 3D tuinontwerp voor u om alvast in de sfeer te komen.

Styling advies

Bij Biesot stapt u letterlijk uw nieuwe tuin in met een 3D tuinontwerp. Wanneer wij een tuinontwerp presenteren, krijgt u naast een 3D tuinontwerp inclusief verlichting, materialen en een plattegrond tevens een styling advies. Met de juiste meubelen, stoffen en kleuren zet u net de puntjes op de i voor uw nieuwe tuin.

Groene buitenruimtes in 3D tuinontwerp, Biesot Tuinen en Parken, maatwerk

Divers materiaalgebruik

Onze tuinen zijn strak, speels & worden gekenmerkt door een divers materiaalgebruik. Biesot ontwerpt en realiseert allerlei soorten buitenruimtes aan de hand van een 3D tuinontwerp. Of het nu gaat om een kleinere (stads) tuin, een daktuin, terras of een park. Naast het tuinontwerp kan Biesot tevens de realisatie van de tuin verzorgen, samen met ons gedegen team van specialisten.

_____

Meer projecten bekijken van Biesot Tuinen en Parken?