Groene wandbekleding voor een ontspannen, luxe uitstraling

Dutch Walltextile Company

Door de muren van je interieur wit te maken creëer je een duidelijke basis en geef je jezelf de mogelijkheid om op verschillende manieren met de inrichting om te gaan. Kies bijvoorbeeld de ene maand voor veel kleurrijke accessoires die passen bij het seizoen en de andere maand kun je het interieur eenvoudig weer omgooien door voor een neutrale aankleding te kiezen. Maar toch kan het ook leuk zijn om voor een spannende kleurtint tegen de muur te kiezen. Hierdoor krijgt de hele inrichting direct wat meer diepgang. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over groene wandbekleding?  

Waarom groen? 

Groen is een veelzijdige kleur en blijft daarom uitermate populair. De kleur zorgt voor associaties met de natuur en heeft daarom een rustgevende werking. De staat de kleur staat dan ook voor ontspanning, kalmte, vrede en (emotionele)groei. Dit zorgt ervoor dat je in een ruimte met groene muren weer helemaal op kunt laden, om er vervolgens vol positieve energie weer tegenaan te kunnen. Dit gegeven maakt de kleur dan ook uitermate geschikt om de slaapkamer mee te bekleden. Je zal de dagelijkse beslommeringen even helemaal los kunnen laten om de volgende dag écht uitgerust wakker te worden.  

Exclusieve uitstraling 

Met de kleur groen geef je iedere ruimte al snel een luxe, high-end uitstraling. Zeker als je kiest voor een donkere kleur groen en deze op verschillende manieren terug laat komen. Ga bijvoorbeeld voor één groene muur en zachte kussens in een kleurtint lichter, voor een extra bijzonder resultaat. Daarnaast doet groen het ook altijd goed als het gecombineerd wordt met goud, hierdoor wordt de exclusieve uitstraling van de ruimte nog meer benadrukt. Hetzelfde geldt voor wandbekleding. De texturen van wandbekleding zorgen voor meer diepte op de wand en dragen daarom ook bij aan het luxe gevoel binnen een ruimte. De verschillende collecties wandbekleding van Dutch Walltextile Company zijn dan ook echt het overwegen waard.  

Editor: Media team

Datum: 14-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living