previous arrow
next arrow
Slider

Groenseizoen | Tuinontwerp

Groenseizoen staat garant voor kwalitatieve en unieke tuinontwerpen op maat. Dirk van der Poel oprichter van het tuinbedrijf is na een studie van drie jaar en in 2002 zijn eigen bedrijf inclusief ontwerpbureau begonnen. Dankzij zijn passie voor groen is hij altijd op zoek naar innovatie op het gebied van tuinen. Hierdoor worden alle mogelijkheden uitgedacht en uitvoerig besproken met de opdrachtgevers.

Tuinontwerp

Een tuin moet in lijn staan met de woning zowel van binnen als buiten. Daarom komen niet alleen de wensen van de opdrachtgevers aan bod maar ook het interieur en exterieur van het huis. Ook is het van belang dat er rust wordt gecreëerd in de tuin, om te kunnen ontspannen en te genieten van het groen. Minimalisme staat bij Dirk dan ook hoog in het vaandel.

Ontwerp, realisatie en onderhoud!

Niet alleen voor ontwerp kunt u terecht bij Dirk, ook heeft hij een groot team aan vakkundige professionals die het volledige ontwerp voor u realiseren en onderhouden! Onderhoud is immers erg belangrijk om de kwaliteit van de tuin en zijn glorie te behouden.

Zakelijke tuinen

Naast particuliere opdrachtgevers kunt u ook terecht bij Groenseizoen voor zakelijke tuinen. Zo heeft de organisatie al vele hotels, kantoren en winkels voorzien van schitterende tuinen voorzien!

___

Alle tuinontwerpen van Groenseizoen zien?

Moderne tuin | Groenseizoen

 

Realisatie tuinconcept

Samen met Bob Manders is deze grote villa met uitzonderlijke tuin gerealiseerd. De tuin beschikt over lange zichtlijnen en contrast in kleur dankzij de verschillende soorten beplanting. Ook in de winter is dit contrast aanwezig doordat de Pennisetum (grassoort) in de winter afsterft en een zachte bruine kleur ontstaat. De tuin is helemaal in lijn met het rieten dak van de woning.

 

groenseizoen, tuinontwerp, luxe tuinen, the art of living

Dirk van der Poel


“Zowel strakke, moderne, exclusieve, landelijke en ook stadstuinen behoren tot onze expertise.”

 

 

groenseizoen, tuinontwerp, luxe tuinen, the art of living

___

Contactgegevens:

  • Groenseizoen Tuinen | Ontwerpstudio
  • Torenhoekstraat 16
  • 5056 AN Berkel Enschot

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Groenseizoen, tuinarchitect, eigentijdse tuinen, moderne tuinen, strakke tuinen, minimalisme

Groenseizoen


Groenseizoen creëert eigentijdse tuinen waarbij een persoonlijke touch niet ontbreekt.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media