Grondige verbouwing resulteert in een droomhuis met fantastisch hekwerk

DJS Hekwerken

De bewoners zagen de koop van deze prachtige woning als een buitenkans. Ze kenden de locatie, hebben vrienden in de buurt wonen en vielen als een blok voor de ruimtelijkheid en de grote tuin met aangrenzend vaarwater. Maar voordat ze er daadwerkelijk gingen wonen was een grondige verbouwing nodig. Zo lieten de bewoners de vloer vervangen, hebben ze diverse technische installaties laten plaatsen en werd een groot deel van de keuken vernieuwd. Dit alles om ervoor te zorgen dat hun droomwoning werkelijkheid kon worden!  

Bijzonder hekwerk 

Deze woning staat op een kavel van wel 1350 vierkante meter. Een royale tuin benadrukt het prachtige exterieurontwerp en een waanzinnig hekwerk dient als de beschermheer van de riante kavel. Om ervoor te zorgen dat het hekwerk volledig aansluit bij het exterieur, werd er tijdens de verbouwing voor gekozen om de poort te vervaardigen uit hout. Dit materiaal werd namelijk ook verwerkt in de gevel van het huis. Ook de naastgelegen garage kreeg een gevel van hout. Het imposante hekwerk is automatisch te bedienen zodat de bewoners op eenvoudige wijze het terrein kunnen betreden. Esthetiek en functie komen op bijzondere wijze samen en dat is ook precies waar het ontwerp van deze woning voor staat.  

Meer over DJS Hekwerken 

Verantwoordelijk voor dit mooie hekwerk is DJS Hekwerken. Wanneer zij fantastische poorten of bijzondere hekwerken ontwerpen komen klassieke ambacht en moderne technieken samen.  Dit doen ze al een aantal jaren, met oog voor detail en volgens een unieke zelfontworpen werkwijze. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat je bij dit bedrijf altijd terecht kunt voor een authentieke poort. Zij zien stijlvol hekwerk dan ook niet alleen als de grens van een perceel, maar als een sieraad voor woning. Daarom is het bedrijf graag al vroeg betrokken bij de bouw of de verbouwing, zodat jouw wensen werkelijkheid kunnen worden.  

Editor: Media team

Datum: 15-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jacco Brink