Groot zwembad betovert moderne villa

Elzen Zwembaden

Een sfeervol thuis dat alle ruimte biedt om heerlijk in te wonen, werken en ontspannen: zo luidde in een notendop de woonwens van de bewoners van deze schitterende villa. Het concept van het prachtige in- en exterieur bedachten ze zelf. Ook de fantastische buitenruimte, die in een later stadium werd gerealiseerd, komt uit eigen koker. Hierdoor wisten de bewoners een werkelijk fenomenaal totaalbeeld te creëren waarin alles optimaal met elkaar samenwerkt en maximaal van het leven kan worden genoten. De enorme eyecatcher in de tuin is een groot zwembad met prachtig pool house.   

Groot zwembad, Elzen Zwembaden, The Art of Living

Omarm het buitenleven

De villa is omringd met een werkelijk spectaculaire tuin, waarin de bewoners het buitenleven optimaal kunnen omarmen. Te midden van het strak aangelegde geheel met diverse mooie beplanting en sfeervolle zitjes, is een groot zwembad gelegen. In plaats van een trap, kozen de bewoners ervoor in een deel van het bad diverse hoogtes te creëren, die het mogelijk maken om lekker te loungen. “Het idee hiervoor hebben we zelf bedacht,” vertellen de bewoners. “We hebben ons hierbij laten inspireren door luxe baden zoals je die op bijvoorbeeld Ibiza en Bali tegenkomt. 

De deur niet meer uit 

Daarnaast is er nog een bijzondere eyecatcher in de tuin te vinden: een poolhouse met home office en een woon/eetgedeelte met keuken. “Toen we steeds meer gingen thuiswerken, groeide de wens voor een rustige plek om je ongestoord in terug te kunnen trekken,” aldus de bewoners. Daarbij worden ze tijdens het werk getrakteerd op de unieke zichten die de tuin te bieden heeft. “We zijn zo blij met het geheel en genieten er iedere dag optimaal van. We hoeven eigenlijk de deur niet meer uit, onze woning biedt ons alles waar we ooit op hebben gehoopt!” 

Meer over Elzen Zwembaden 

Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellnessinrichtingen door heel Nederland. Dit wordt gedaan met een gedreven team van specialisten die vol passie de mooiste zwembaden weten te creëren. Door de jaren heen heeft Elzen Zwembaden zich gespecialiseerd in esthetische en technisch hoogwaardige, exclusieve bouwkundige zwembaden. Bij verschillende projecten met niet-alledaagse ideeën zoals transparante wanden of een beweegbare zwembadvloer. Naast het aanleggen van nieuwe baden is het renoveren van een bestaand zwembad of wellness ook een mogelijkheid.

Groot zwembad, Elzen Zwembaden, The Art of Living

Editor: Media team

Datum: 14-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Elzen Zwembaden