grote tegels, the art of living, douglas & jones

  • Douglas & Jones

Grote tegels met een tijdloos design | Douglas & Jones

Douglas & Jones staat bekend als dé specialist op het gebied van wand- en vloerbekleding. Dit unieke merk is ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen, waaronder de Piet Boon collectie. De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de wand- en vloerbekleding wereld te vernieuwen en verrijken. Door het gebruik van natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet wordt elk oppervlak voorzien van een uniek tijdloos karakter. De BLEND Tile serie, met extreem grote tegels, is hier het perfecte voorbeeld van.  

grote tegels, the art of living, douglas & jones

Piet Boon by Douglas & Jones

De BLEND Tile collectie met grote tegels is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio in combinatie met de gedegen ervaring van Douglas & Jones. Het ingetogen kleurenpalet evenals de duurzame materialen maken deze collectie een waardevolle toevoeging aan elk interieur. De collectie is ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit.  

BLEND Tile

BLEND Tile is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen. 

grote tegels, the art of living, douglas & jones

Grootformaat

Met de keuze voor het de grote tegels van de BLEND Tile collectiewordt een spectaculair effect gecreëerd. Door minimale onderbrekingen komt de tegel zowel op de vloer als wand fantastisch tot zijn recht. Bovendien zijn minder voegen extra hygiënisch voor de toepassing in badkamer en keuken. Het ingetogen kleurenpalet van Studio Piet Boon sluit hierbij tijdloos aan als solide basis op iedere woonstijl.De BLEND Tile is verkrijgbaar in kleurtinten Chalk White, Brick Brown en Rubber Black in formaat 120×120 cm. De tegels in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

 

Tekst: Douglas & Jones
Fotografie: Thomas de Bruyne & Paul Graig

____

Douglas & Jones, tegels, interieur, nieuwste trends, vloeren, tegelvloer, exterieur, terras, Wandtegels, buitenvloeren,

___

Meer projecten bekijken van Douglas & Jones?