previous arrow
next arrow
Slider

Group Ceyssens

Group Ceyssens is al meer dan 55 jaar toonaangevend in de glasindustrie. Het groeide van een eenmanszaak in 1965 uit tot een bloeiend onafhankelijk familiebedrijf met 150 hoogopgeleide medewerkers dat actief is ver buiten Europa. Ondanks die sterke groei blijft het bedrijf flexibel inspelen op de wensen van particulieren en professionele klanten. Kwaliteitswerk en een naadloze totaalservice staan daarbij steeds centraal.  

We create your view… 

Glas creëert transparantie, licht en een ruimtelijk gevoel in uw woning of gebouw en geeft je een gevoel van openheid. Tegenwoordig gaat er veel meer aandacht naar het licht in de architectuur en is het een bepalende factor waar rekening mee gehouden moet worden. Want licht bepaaltin sterke mateonze gemoedstoestand 

Bij Group Ceyssens streven ze naar profielloze toepassingen waardoor ze het maximale aan licht van buitenaf naar binnen brengen in het comfort van je woning. 

____

Meer projecten van Group Ceyssens bekijken?

Licht als visie

Glas creëert transparantie, licht en een ruimtelijk gevoel in  je  woning of gebouw en geeft je een gevoel van openheid. Tegenwoordig gaat veel meer aandacht naar het licht in de architectuur en daardoor is het een bepalende factor waarmee  rekening  gehouden moet worden.  Licht bepaalt namelijk in sterke mate onze gemoedstoestand.  Bij Group Ceyssens – specialisten in project beglazing – streven ze  steeds  naar  profielloze  toepassingen waardoor  het maximale aan licht  van buitenaf naar binnen komt  en daarmee bijdraagt aan  het comfort van  je  woning.

Isolerend glas

Geen een uitdaging is te groot voor Group Ceyssens. Zo kregen ze de grote uitdaging om een complete glazenconstructie met isolerend glas te plaatsen bovenop een kasteel. Hiervoor werd gebruik gemaakt van structurele beglazing in alu thermisch onderbroken profielen. Daarnaast werd er gebruik gemaakt van isolerend glas voor duurzaamheid!

Moderne villa

Deze moderne villa gelegen in een natuurlijke omgeving heeft een gigantisch terras dat je probleemloos kan bereiken door de complete gevel open te schuiven. Group Ceyssens zorgde ervoor dat de twee uithoeken maximaal beglaasd werden. Deze ingenieuze inwerking van gemotoriseerde minimalistische hoekschuiframen voorzien van HR++ glas en met een lengte van 12 meter zorgt voor een prachtig lichtinval en aangename ruimtebeleving.

Minimalistisch raamsysteem

Voor dit project leverde Group Ceyssens een minimalistisch raamsysteem wat volledig geïntegreerd is in deze woning met zichtbeton constructie. De grote schuiframen zijn gemotoriseerd te bedienen. Dankzij dit systeem komt er meer licht binnen in de woning en voelt deze ruimtelijker aan.

Group Ceyssens


Group Ceyssens is even transparant als het materiaal waar wij zo van houden…

 ___

Contactgegevens:

  • Group Ceyssens
  • Industrieterrein De Schacht
  • Mijnwerkerslaan 35
  • 3550 Heusden-Zolder
  • België

 


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | okt | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Visitekaartje

Insight Out


De Orbo tuinkamers van Insight Out bieden topcomfort in alle seizoenen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media