previous arrow
next arrow
Slider

Guy De Vos

Al op jonge leeftijd wist Guy De Vos dat zijn passie ligt bij creëren, wat later is ontpopt tot het ontwerpen van interieur. Hij haalt zijn inspiratie uit het ontdekken van verschillende culturen en reist ook geregeld om deze te ontdekken.

Eigen plek creëren

Bij de ontwerpen van Guy staan de pure materialen, strakke lijnen en het respect voor de woning en de omliggende natuur hoog in het vaandel. Voor de opdrachtgevers wil hij een plaats creëren die veilig en vertrouwd voelt. Een plaats waarin je je terug kan trekken en tot rust kan komen.

Het proces

Het vinden van de juiste stijl en het leren kennen van de opdrachtgevers is een belangrijk aspect in het hele proces. Van daaruit wordt er een concept gemaakt wat de basis vormt voor het gehele interieur. Dit resulteert in een tijdloos, en bijna vanzelfsprekend design. De inrichting wordt spannend gehouden door het gebruik van subtiele contrasten en verrassende details.

Momenten van blijdschap

Het creëren van momenten van blijdschap is waar het bij Guy De Vos om draait. Het vertalen van de eisen en wensen van de bewoners naar een prachtig ingerichte woning. Dit zal voor Guy altijd het streven zijn in al zijn projecten.

__

Meer projecten van Guy De Vos bekijken?

 

Villa met betonlook

In deze prachtige villa is het materiaal beton de basis van dit ontwerp. Hoewel beton als ‘koud’ wordt ervaren, is dat in deze woning niet het geval. De beton look wordt gecombineerd met verschillende warmen materialen en zo heeft Guy de Vos gezellige villa gecreëerd.

Woning met luxe interieurontwerp

Exclusieve visgraatvloer, stalen deuren, kookeiland, openhaard en nog veel meer elementen. Dit is wat deze prachtige woning te bieden heeft. De beneden verdieping is helemaal ingericht en gestyled waardoor het huis een geheel wordt. Door de rustige en warme kleuren die er zijn gebruikt, zorgt de Vos voor een huiselijk gevoel.

Guy De Vos, Interieurarchitect, Interiordesigner, Interieur

Guy De Vos


“The creation of ” moments of happiness ” for his customers is the highest possible achievement.”

__

Contactgegevens:

  • Guy De Vos
  • SUMATRAKADE 1021
  • 1019 RD | Amsterdam


Web editor: Media team     |

Datum: 27 | sep | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media