Guy De Vos

Al op jonge leeftijd wist Guy De Vos dat zijn passie ligt bij creëren, wat later is ontpopt tot het ontwerpen van interieur. Hij haalt zijn inspiratie uit het ontdekken van verschillende culturen en reist ook geregeld om deze te ontdekken.

Informatie over Guy De Vos


Slider_1
Slider_3
Slider_2
previous arrow
next arrow

Eigen plek creëren

Bij de ontwerpen van Guy staan de pure materialen, strakke lijnen en het respect voor de woning en de omliggende natuur hoog in het vaandel. Voor de opdrachtgevers wil hij een plaats creëren die veilig en vertrouwd voelt. Een plaats waarin je je terug kan trekken en tot rust kan komen.

Het proces

Het vinden van de juiste stijl en het leren kennen van de opdrachtgevers is een belangrijk aspect in het hele proces. Van daaruit wordt er een concept gemaakt wat de basis vormt voor het gehele interieur. Dit resulteert in een tijdloos, en bijna vanzelfsprekend design. De inrichting wordt spannend gehouden door het gebruik van subtiele contrasten en verrassende details.

Momenten van blijdschap

Het creëren van momenten van blijdschap is waar het bij Guy De Vos om draait. Het vertalen van de eisen en wensen van de bewoners naar een prachtig ingerichte woning. Dit zal voor Guy altijd het streven zijn in al zijn projecten.