HaBé Bouwen in Stijl  

HaBé Bouwen in Stijl is een eigentijds en vakbekwaam bouwbedrijf dat al jaren met een hecht team werkt. HaBé heeft een jarenlange ervaring in het bouwen van droomhuizen en bouwt altijd op maat. Ieder project is uniek en elke aanpak is anders.   

Projecten van HaBé Bouwen in Stijl  

Informatie over HaBé Bouwen in Stijl  


HaBé Bouwen in Stijl
HaBé Bouwen in Stijl
HaBé Bouwen in Stijl
HaBé Bouwen in Stijl
slider1
HaBé Bouwen in Stijl
slider2
HaBé Bouwen in Stijl
slider3
HaBé Bouwen in Stijl
HaBé Bouwen in Stijl
previous arrow
next arrow
   

Optimaal woongenot

Hans en Bertus van Ginkel, de broers achter HaBé, denken graag met de opdrachtgever mee, met als doel optimaal woongenot. Vertrekpunt bij het zakendoen is opmerkelijk genoeg de vraag of de opdrachtgever en bouwer bij elkaar passen. Hans: “De bouwtijd van een luxe woning is zo een jaar en als je elkaar dan niet aanvoelt, werkt dat niet. Wij werken graag in een bouwteam met de opdrachtgever en architect. Het is dan belangrijk dat de neuzen dezelfde kant op staan. Alleen zo zorg je ervoor dat iedereen blij is aan het einde van het proces.”

Strikte bouwregie

Voor veel opdrachtgevers bouwt HaBé echt de woning van hun leven. Omdat een bouwproces voor de gemiddelde klant geen alledaagse kost is, neemt HaBé hen aan de hand en organiseren zij het proces tot in detail. “Dat betekent met regelmaat een bouwvergadering met de opdrachtgever, architect en onderaannemers erbij. Binnen een dag wordt het bouwverslag aan alle betrokken partijen verstrekt en weten zij welke taken van hen verwacht worden, dat werkt goed.”

Vertrouwd bouwen

HaBé draagt het Bouwgarant-keurmerk. Hierdoor bent u verzekerd van ervaren en opgeleid personeel. Kiezen voor HaBé Bouwen in Stijl betekent kiezen voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Al ruim twintig jaar werkt het bedrijf met een hecht team. De opdrachtgever is altijd verzekerd van een hoogwaardige deugdelijkheid en afwerking. HaBé helpt je graag je woondroom te realiseren!