previous arrow
next arrow
Slider

HaBé Bouwen in Stijl  

Bouwbedrijf HaBé Bouwen in Stijl heeft uitgebreide kennis op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van allerlei soorten woningen en bedrijfspanden. Samen met hun jarenlange ervaring is dit een garantie voor hoogwaardige kwaliteit.  

Optimaal woongenot

HaBé is opgericht door de broers Hans en Bertus van Ginkel. De broers achter HaBé denken graag met de opdrachtgever mee, met als doel een optimaal woongenot. Ieder project is uniek en elke aanpak is anders; de opdrachtgever is altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en afwerking. HaBé helpt graag iedere woondroom te realiseren!  

Zekerheid en kwaliteit

Bij het bouwbedrijf heb je altijd één aanspreekpunt gedurende het gehele project. Alles wordt van A tot Z geregeld zodat de klant zorgeloos het bouwtraject kan laten verlopen. Tijdens het bouwtraject weet de klant precies wat hij of zij kan verwachten dankzij de uitgebreide planning die zowel de duur als de kosten van de opdracht inzichtelijk maakt. Daarnaast komt de klant zeker niet voor verrassingen te staan met het bouwteam van HaBé. Al twintig jaar werkt het bedrijf met een hecht, vakbekwaam team die ook nog eens duurzaam en ecologisch bouwen.  

Vertrouwd verbouwen

Kiezen voor het bouwbedrijf betekent kiezen voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat HaBé hiervoor staat wordt wel duidelijk uit het Bouwgarant-keurmerk die het bedrijf bij zich draagt.  

___

Meer projecten van HaBé Bouwen in Stijl bekijken?

  • |

 

Modern industrieel karakter

Het klinkt als de ultieme woondroom: een villa bouwen midden in de natuur. Voor de bewoners van deze schitterende woning werd deze droom werkelijkheid. Op een nieuw ontwikkeld woongebied in de prachtige Gelderse natuur realiseerden zij, in samenwerking met bouwbedrijf HaBé Bouwen in Stijl, een villa met modern industrieel karakter, grenzend aan het water.

Moderne villa aan het water

Vanuit iedere ruimte van deze moderne villa kijk je uit op het water. Hier kunnen de bewoners in hun eigen boot vanaf hun eigen aanlegsteiger wegvaren over de golvende oppervlakte. De tuinkamer met een speciale pui die helemaal open kan is een echt hoogtepunt van deze woning. Alle elementen van deze woning komen samen, waardoor je alleen maar kunt genieten.

 

HaBé Bouwen in Stijl


“Wij denken graag met u als opdrachtgever mee, met als doel optimaal woongenot. Een vast team van vakbekwame specialisten waarin men goed op elkaar ingespeeld is, werkt bij u op locatie om uw opdracht naar alle tevredenheid uit te voeren.”

___

Contactgegevens:

  • HaBé Bouwen in Stijl
  • Krommeweg 1
  • 6741 NK Lunteren (Gelderland)


Web editor: Media team     |

Datum: 24 | apr | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media