HaBé Bouwen in stijl

Méér dan een bouwbedrijf en aannemer, dat is HABÉ in Lunteren. Ons familiebedrijf realiseert luxe villa’s en eigentijdse vrijstaande woningen. Voor veel mensen is dat een unieke kans waarbij héél veel komt kijken. Als vakspecialisten beseffen we dat als geen ander. Daarom ontzorgen we elke opdrachtgever van A tot Z in het bouwproces. Bouwen in stijl, noemen we dat.

Projecten van HaBé Bouwen in stijl

Informatie over HaBé Bouwen in stijl


HaBé Bouwen in Stijl
HaBé Bouwen in Stijl
HaBé Bouwen in Stijl
HaBé Bouwen in Stijl
slider1
HaBé Bouwen in Stijl
slider2
HaBé Bouwen in Stijl
slider3
HaBé Bouwen in Stijl
HaBé Bouwen in Stijl
previous arrow
next arrow
   

Sinds 1998 bouwen en verbouwen wij woningen op maat, van klassiek herenhuis tot woonboerderij, van moderne (rietgedekte) villa tot herenhuis en van jaren dertig woning tot villa in landelijke stijl. Elke woonwens is uniek, en samen met de klant vinden we een passende stijl en maken we de juiste keuzes in comfort en afwerking. Maatwerk en details, daar ligt onze passie.

Optimaal voor de klant
Samen met een bouwteam begeleiden wij elke klant optimaal, van ontwerp tot oplevering. We schetsen een volledig beeld van alle mogelijkheden, kosten en maken een duidelijke planning. Ook tijdens de daadwerkelijke bouw ontzorgen we klanten in elke stap. Hoe uniek uw project ook is, onze zorg en expertise is er voor u. Zelfs het kleinste detail krijgt onze maximale aandacht, en dat maakt HABÉ bijzonder.

Nuchter en loyaal
We doen ons werk met de nuchterheid die onze Veluwse mentaliteit kenmerkt. Onze loyale vakmensen zijn harde werkers die het beste voor hebben met elke klant. Onze klanten kunnen rekenen op eerlijke communicatie en korte lijnen.

We zetten onze 25 jaar bouwexpertise altijd maximaal in. Zo realiseren we steeds weer projecten met het gedroomde comfort en in de gewenste stijl. En maken we woonwensen waar in de vorm van stijlvolle kwaliteitswoningen om van te genieten.