buitenkeuken, wesco, maatwerk, exclusief

  • Wesco
  • Villa California Building, Escudostraat 2
  • 2991 XV Barendrecht-Rotterdam

Handgemaakte buitenkeuken | WESCO

Wat is het toppunt van exclusiviteit? Alles wat we binnen kunnen ook naar buiten halen. De mens is van nature (gelukkig) geneigd om vertier buiten te zoeken. Zeker in de drukke en hypermoderne wereld waarin we nu leven met de wereld aan onze voeten en binnen handbereik, hebben we extra behoefte aan rust en quality time. De perfecte locatie voor dit levensgenot is uiteindelijk toch je eigen tuin. Maar met een perfect ontworpen tuin en stijlvol ingericht terras ontbreekt toch nog het meest fundamentele element: de buitenkeuken. Barbecueën is vergane glorie: dat heeft zijn tijd gehad. Tegenwoordig is het trendy om de complete keuken naar buiten te halen, inclusief bar en perfect afgewerkte kookeiland.

Marktleider

WESCO is marktleider op het gebied van exclusieve en op maat gemaakte buitenkeukens. Als je dus plannen hebt voor het realiseren van een buitenkeuken voor de zomer van 2020, neem dan deze vakmensen in de arm. De met de hand gemaakte buitenkeukens zijn gebaseerd op een innovatief modulair systeem. Alle buitenkeukens en kookeilanden worden individueel vervaardigd volgens de wensen van de klant. De binnenelementen zijn gemaakt van weerbestendig materiaal en passen perfect in aluminium frames, bekleed met compacte of keramische platen. In de keukenmodules kunnen naar wens elektrische kookapparatuur zoals koelkasten, grills, ovens en koffiezetapparaten worden geplaatst, zodat je echt niet meer naar binnen hoeft. Ideaal!

buitenkeuken, wesco, maatwerk, exclusief

Onderscheidend

Door de speciale meerwaarde van de buitenkeukens onderscheidt WESCO zich van de massa. Het modulaire ontwerp maakt niet alleen een individuele aanpassing aan de beschikbare ruimte mogelijk, maar ook een configuratie van de keukenapparatuur die perfect aansluit aan de wens van de klant. Het resultaat is een buitenkeuken die qua vormgeving en functionaliteit tot in het kleinste detail overtuigt, perfect is afgestemd op de wensen en behoeften van de klant en die met zijn heldere ontwerp ook zeer modern, elegant en aantrekkelijk is. WESCO produceert de keukenmodules individueel op bestelling, net zoals elke klant dat wil, in de meubelfabriek op het hoofdkantoor in Arnsberg.

Award winning

Al de lof heeft WESCO eerlijk verdiend en komt hun ook met liefde tegemoet middels twee (!) design awards. Dit prachtige bedrijf werd geëerd met de German Design Award in de categorieën ‘Gardening and Outdoor Living’ en ‘Kitchen’. Al zeven jaar is dit de hoofdprijs van een van ’s werelds meest erkende design competities, waarmee unieke designtrends worden geëerd. De initiatiefnemer van de wedstrijd de ‘German Design Councel’ kent de prijs toe aan inzendingen van hoog niveau van product- en communicatieontwerp. De deskundige jury bestaat uit design experts uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de wetenschap en de design-industrie.

buitenkeuken, wesco, maatwerk, exclusief

Modules

Het mooiste aan het systeem van de buitenkeukens van WESCO is dat ze zijn opgebouwd uit afzonderlijke modules: de keukens zijn gemaakt in losse delen/elementen. Deze kunnen worden gecombineerd om het perfecte keukenblok te maken voor elke specifieke buitenkeuken. De materialen die ze gebruiken zijn van de beste kwaliteit en optimaal voor gebruik buitenshuis. Het basisraamwerk voor de keukenmodules bestaat uit aluminium profielen met een geborsteld roestvrijstaal uiterlijk. De fronten hebben een push-to-open-functie, zodat ze gemakkelijk te openen zijn met slechts een lichte aanraking. Dit betekent dat de deuren en laden geen handgrepen nodig hebben. Perfect als je vette handen hebt!

 

Tekst: WESCO
Fotografie: WESCO

____

Wesco, Outdoor kitchen, Buiten keuken, tuin, iconisch design, buiten koken

____

Meer projecten bekijken van WESCO?