Natuursteen tegels, RAW Stones, Natuursteen, Tegelvloer, Natuurlijke vloer, Slijtvaste vloer, Duurzame vloer

  • RAW Stones
  • Vergelt 2
  • 5991 PK Baarlo

Handgemaakte tegels | RAW Stones

Een samenstelling van natuurlijke materialen voor jarenlang karakter

RAW Stones staat bekend om haar authentieke en karakteristieke vloeren. Deze vloeren worden ontwikkeld door middel van een uniek productieproces. Zo ontstaat er een originele vloer gerealiseerd uit handgemaakte tegels, met de voordelen van een hedendaagse vloer.

Handgemaakte tegels

Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt voor een warme sfeer in elke desbetreffende ruimte. Naast dat de vloeren ontzettende sfeermakers zijn, zijn ze ook nog eens slijtvast en daardoor onwijs duurzaam. Dit komt door de samenstelling van natuurlijke materialen. Zo geniet je jarenlang van jouw karakteristieke vloer!

Natuursteen tegels, RAW Stones, Natuursteen, Tegelvloer, Natuurlijke vloer, Slijtvaste vloer, Duurzame vloer

Maatwerk

Elke vloer is uniek en wordt volledig op maat geleverd. Zo ontstaat er een vloer die volledig aansluit bij de wensen die jij hebt voor jouw ideale vloer. Op deze manier ontwikkelt RAW Stones een unieke vloer vol karakter voor in je woning of commerciële ruimte!

Vloerverwarming

De vloerdikte (8-10 mm) van RAW Stones vloeren is zo minimaal dat je ook kunt kiezen voor vloerverwarming. Door de speciale samenstelling die wordt gebruikt voor elke vloer, wordt de warmte zeer goed geleid.

Abbey Stones

Voor deze woning is er gekozen om gebruik te maken van Abbey Stones. Deze natuursteen tegels verschillen in afmeting waardoor er gespeeld kan worden met patronen. Zo wordt er iedere keer een ander patroon gelegd, wat zorgt voor een uniek resultaat. Op deze manier ontstaat er een speelse en authentieke uitstraling in de ruimte.

Kleurenpalet

Bij RAW Stones is het mogelijk om te kiezen tussen zeven verschillende kleuren wat betreft de tegels. Hier is gekozen voor de kleuren: concrete, volcano, minural. Het samenstellen van een kleurenpalet is erg van belang om tot een mooi eindresultaat te komen. Als je kijkt naar deze woning, zie je dat de kleuren naadloos op elkaar aansluiten. Dit zorgt voor een verzorgde look en een warme uitstraling.

 

Tekst: Cia van de Ven
Fotografie: RAW Stones

____

RAW Stones, natuurlijke vloer, stenen vloer

 

Meer projecten zien van RAW Stones?