• Hegeraat Leidekkersbedrijf
  • Zandstraat 24a
  • 5374 NB Schaijk

Handgevormde leipannen | Hegeraat Leidekkersbedrijf

Veel huiseigenaren staan er niet bij stil hoe belangrijk de dakbedekking kan zijn voor de uitstraling van een huis. Bij unieke dakbedekking denk je al snel aan riet, maar ook een mooie leipan kan een exclusieve uitstraling geven aan een woning. Op deze prachtig gerenoveerde villa in Wassenaar is gebruik gemaakt van de mooie handgevormde Sahtas Brookhurst leipan. Dit type leipan is een van de weinige authentiek gemaakte pannen met de look van weleer. Deze leipannen van Hegeraat Leidekkers hebben een tijdloos karakter en zijn de ideale oplossing voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Hoogwaardige producten

Bij deze villa is gekeken naar het karakter van het huis en de omgeving waarin ze gesitueerd is. Er is alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige producten om de villa haar statige uitstraling te laten behouden. De leipannen zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Hier is door de opdrachtgevers gekozen voor de mooie kleur rood bezand. De strakke afwerking laat zien dat dit echt vakmanschap is. Vooral de sluike afloop langs de dakkappellen is vernuftig gelegd. Dit mooie product is geleverd door Traditec, een grote leverancier voor dakpannen, bakstenen en tegels.

Meer over Hegeraat Leidekkers

Maak kennis met het ervaren en gespecialiseerde familiebedrijf Hegeraat Leidekkersbedrijf, de leiders op de markt van dakafwerkingen met meer dan 30 jaar ervaring. Hegeraat heeft een team met gepassioneerde vakmensen met een brede expertise. Zij kunnen je dak of gevel voorzien van diverse afwerkingen, zoals natuurleien, leipannen, diverse soorten dakpannen, lood, koper, zink, bitumen, EPDM en shingles. Omdat het bedrijf zeer diverse producten aanbiedt, kunnen zij altijd uw dak volledig naar uw wens bedekken. De kwaliteit van het Hegeraat Leidekkersbedrijf is meteen zichtbaar en daarom uiterst geschikt voor het hogere segment van de bouwsector. Omdat zij zowel platte als hellende daken maken inclusief gevels, ben je met één partij verlost van al jouw zorgen.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Hegeraat Leidekkersbedrijf

____

Hegeraat Leidekkersbedrijf, dakbewerking, the art of living

____

Meer artikelen bekijken van Hegeraat Leidekkersbedrijf?