Håndlayer

Wij als Håndlayer I Crafted Surfaces, zijn gespecialiseerd in hoogwaardige decoratieve schilder- en stucco technieken. Dit kan gaan om naadloze vloeren en douches, of om decoratieve stucco technieken op wanden of op meubels en houtwerk. Ook het plaatsen van kalkverf, klei stucco, leem stucco, marmer imitaties, tot het plaatsen van bladgoud horen tot ons specialisme.

Projecten van Håndlayer

Informatie over Håndlayer


Handlayer_Waasmunster_cafeine7
Handlayer_Waasmunster_cafeine97
handlayer-2000-photo-cafeine-be-2-2
Mcreations-stable-bts-HanneloreVeelaert-00959
previous arrow
next arrow

We combineren onze passie voor unieke kleuren en authentieke texturen met de natuur als onze grootste inspiratiebron. We geloven in een persoonlijke aanpak en laten ons leiden door jouw gevoel en ideeën. Dit gevoel vertalen we naar exclusieve kleuren en texturen, één voor één op maat gemaakt met natuurlijke en biologische materialen. Zo creëren we samen een stijlvol interieur met een ziel.

Voor elk project maken wij kleuren en texturen op maat, door gebruik te maken van minerale pigmenten en materialen. Deze stalen kunnen dienen voor de opmaak van een moodboard, maar bijvoorbeeld ook in functie van kunst of andere materialen die in het project worden gebruikt, zoals natuursteen of hout. 

Ons team bestaat uit hoog opgeleide schilders, waardoor wij garant staan voor kwaliteitsvolle afwerking.

Vanuit onze thuisbasis in Antwerpen, leveren wij onze diensten zowel in binnen- als buitenland.