Hans Kuijten

Hans Kuijten zit al meer dan twintig jaar in het vak en ontwerpt interieurs voor particuliere en hospitality projecten. Met zijn ontwerpen weet hij iedere ruimte te veranderen tot een plek waar je je thuis voelt. Zijn stijl is warm en huiselijk, aangepast aan de opdrachtgevers. Daarnaast ontwerpt hij decors voor grote festivals. De decors van Hans Kuijten maken van ieder event een onvergetelijke ervaring, van Tomorrowland tot Groots van Guus Meeuwis.

Informatie over Hans Kuijten


Hans Kuijten
Hans Kuijten
previous arrow
next arrow

Dat zijn twee verschillende werelden die een creatieve wisselwerking brengen, zegt hij. “Bij hotels en wellness gaat het vaak om functies en bij het ontwerpen voor festivals kan ik meer out of the box denken. Daar draait het om een thema of verhaal. De ene keer sta ik op een festival en de andere keer bij een hotel. Die wisselwerking heb ik nodig om tot de mooiste projecten te komen.”

Buiten de lijnen

In 2018 bestond ontwerpbureau Hans Kuijten precies vijftien jaar. Om een kijkje te geven bij de diverse projecten, die hij in al die jaren realiseerde én bij projecten die nog op de tekentafel liggen, gaf hij zijn boek Buiten De Lijnen uit. Het boek laat perfect zien waar hij toe in staat is, met projecten in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Oostenrijk.

Inspiratiebron

De creativiteit van Hans Kuijten kent geen grenzen. Zijn inspiratie haalt hij echt overal vandaan. Zijn belangrijkste inspiratiebron is altijd de opdrachtgever. Die aanpak leidt keer op keer tot de meest prachtige creaties voor uiteenlopende klanten.