Hans Kuijten
Hans Kuijten
previous arrow
next arrow

Hans Kuijten

Hans Kuijten zit al meer dan twintig jaar in het vak en ontwerpt interieurs voor particuliere en hospitality projecten. Met zijn ontwerpen weet hij iedere ruimte te veranderen tot een plek waar je je thuis voelt. Zijn stijl is warm en huiselijk, aangepast aan de opdrachtgevers. Daarnaast ontwerpt hij decors voor grote festivals. De decors van Hans Kuijten maken van ieder event een onvergetelijke ervaring, van Tomorrowland tot Groots van Guus Meeuwis.

Dat zijn twee verschillende werelden die een creatieve wisselwerking brengen, zegt hij. “Bij hotels en wellness gaat het vaak om functies en bij het ontwerpen voor festivals kan ik meer out of the box denken. Daar draait het om een thema of verhaal. De ene keer sta ik op een festival en de andere keer bij een hotel. Die wisselwerking heb ik nodig om tot de mooiste projecten te komen.”

Buiten de lijnen

In 2018 bestond ontwerpbureau Hans Kuijten precies vijftien jaar. Om een kijkje te geven bij de diverse projecten, die hij in al die jaren realiseerde én bij projecten die nog op de tekentafel liggen, gaf hij zijn boek Buiten De Lijnen uit. Het boek laat perfect zien waar hij toe in staat is, met projecten in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Oostenrijk.

Inspiratiebron

De creativiteit van Hans Kuijten kent geen grenzen. Zijn inspiratie haalt hij echt overal vandaan. Zijn belangrijkste inspiratiebron is altijd de opdrachtgever. Die aanpak leidt keer op keer tot de meest prachtige creaties voor uiteenlopende klanten.

__

Alle projecten bekijken van Hans Kuijten?

 

Wellnesscomplex met warme inrichting

In Spa One kan je volledig tot rust komen in één van de sauna’s of zwembaden of genieten op culinair gebied. Dit alles is in een heerlijke sfeer met warme inrichting terug te vinden. Hans Kuijten wist via natuurlijke materialen, rijke stofferingen en warme kleuren  de sfeer te vangen.

Luxe stoel die écht past binnen elk interieur

Kuijten wilde heel graag een luxe stoel ontwerpen die charmant en stoer tegelijk is. Daarnaast moet de stoel in veel stoffen geleverd kunnen worden, zodat hij vrij is in zijn interieurontwerpen. De stoel is er en heet STRONG ONE.

Bijzonder interieur met veel eyecatchers

Na vele jaren actief te zijn als interieurdesigner in de evenementenbranche, hospitality-wereld en residentiële bouw, maakte Hans Kuijten ook de stap naar productdesign.

 

Hans Kuijten, Interieurontwerper

Hans Kuijten


“Ik laat me graag inspireren door de wereld om me heen. Dat leidt vaak tot nieuwe ideeën en nieuwe uitdagingen.”

___
Contactgegevens:

  • Hans Kuijten
  • Boordseweg 37
  • 5671 AP Nuenen

 


Web editor: Media team     |

Datum: 25 | jul | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Label31

Label31


Label31 is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en product design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media