Hans Kwinten Interieurprojecten

Het begint met een eerste ontwerp en resulteert in perfectie tot in elk detail. Kwinten Interieurprojecten in Bergeijk biedt luxe voor elke ruimte. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in maatwerk keukens en unieke Interieurprojecten. Door goed te luisteren naar uw wensen en een ontwerp te maken dat daar naadloos op aansluit, maken wij interieurdromen waar. Doordat we alles zelf maken in onze eigen werkplaats en zelf monteren, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Informatie over Hans Kwinten Interieurprojecten


HK1503-08
_DSF1745
_DSF1277
_DSF1362
HK02022018-22
231122-Kwinteninterieur-ByStudioQasa-1
230602aangepast-Kwinteninterieur-StudioQasa-6
230310Mierlo-StudioQasa-5
230602aangepast-Kwinteninterieur-StudioQasa-10
2302-KwintenInterieur-StudioQasa-8
previous arrow
next arrow

Gedreven door een enorme passie voor interieurontwerp en creativiteit staat ons team iedere dag voor u klaar. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht een voorwaarde is voor een goede samenwerking. Daarom hechten we veel waarde aan toegankelijkheid en bereikbaarheid. Ons team bestaat uit creatieve, harde werkers die een fijne band met elkaar hebben.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Dat betekent dat wij u altijd persoonlijk adviseren en van eerste idee tot eindresultaat begeleiden. Bij het maken van ontwerpkeuzes kijken we verder dan de ruimte zelf, bijvoorbeeld hoe het licht valt en welke uitstraling past bij de ruimte. Wanneer het ontwerp definitief is, starten we met de productie in onze eigen werkplaats in Bergeijk.

Onze monteurs komen alles vervolgens zelf bij u thuis monteren. Zo weten we zeker dat het totale project volgens plan wordt gemaakt en van de hoogste kwaliteit is. Werkt u samen met een architect of ontwerper? Neem deze gerust mee op gesprek, dan komen we samen tot een totaaloplossing.

Mensen blij maken met hun droominterieur, dat is onze missie. Wat u in uw hoofd heeft, vertalen wij naar de praktijk. Details zijn daarbij heel belangrijk. Wij zijn trots op onze ambachtelijke werkwijze.