happy flames, haard, buitenhaard, luxe haard, exclusieve haard, event, woonbeurs, the art of living
happy flames, haard, buitenhaard, luxe haard, exclusieve haard, event, woonbeurs, the art of living
happy flames, haard, buitenhaard, luxe haard, exclusieve haard, event, woonbeurs, the art of living
previous arrow
next arrow
Slider

Happy Flames | Haard

Happy Flames is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van park-barbecues en high end vuurhaarden. Het bedrijf is ontstaan uit het gemis om met vrienden en familie veilig te kunnen barbecueën en te genieten van een haardvuur bij campings, chalets, jachthavens en openbare parken. Vaak zijn deze voorzieningen namelijk kapot of onveilig. Daarnaast is Happy Flames importeur van de exclusieve high end design vuurhaarden van AK47Design.

Duurzame haarden

De haarden zijn duurzaam, van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en voorzien van alle veiligheidseisen. De medewerkers informeren je graag over de producten en welk product het beste past bij jouw situatie. Tevreden klanten wordt gezien als de basis van het succes. En dit verwacht de organisatie dan ook terug bij hun partners.

AK47 Design Zero

Een heerlijke zomeravond afsluiten met een barbecue of gewoon lekker met zijn alle om het vuur. Van die sfeervolle momenten creëer je met de AK47 Design Zero. Deze exclusieve high-end vuurhaard is ontworpen door Ivano Lose. Hij is bedenker en designer van deze bijzondere lijn buiten haarden. De haard beschikt over een ronde vorm waardoor je er gezellig omheen kan zitten. Design en kunst worden gecombineerd en vermengd met het vuur. Een uniek object met een tijdloze smaak. Door de stijlvolle ontwerpen met unieke materialen is geen vuurhaard gelijk. Leven, kracht & levendigheid: de karakteristieken kenmerken van de vuurhaarden, onderscheidend door het unieke en exclusieve design. De top in de productie van vuurhaarden. Onnavolgbaar design uit Italië! De organisatie is de producent van park-barbecues voor openbare ruimtes en is de officiële importeur van AK47Design voor Nederland, België en Luxemburg.

___

Contactgegevens:

  • Happy Flames
  • Roosje Voshoeve 51
  • 2743 HP Waddinxveen

 


Web editor: Media team     |

Datum: 19 | mrt | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Technogym


Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness…

steels, the art of stairs, balkentrap, trappen, houten trappen, z-trappen, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen

Steels


Balkentrappen, houten trappen, z-trappen, het kan allemaal bij de trappenspecialist Steels!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media