Harol

Wil je alle seizoenen fijne momenten kunnen beleven in je tuin of op je terras? Dat kan met Harol. In ruim 75 jaar heeft Harol zich ontwikkelt tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige duurzame zonwering, screens en buitenleven oplossingen in Europa. In Diest, België, worden alle producten op maat gemaakt en ieder product voldoet aan de hoogste duurzaamheids-, kwaliteit- en veiligheidseisen. Zo beleef je jarenlang plezier aan een Harol-oplossing.

Informatie over Harol


BeeldenHarolxTheArtofLiving8
BeeldenHarolxTheArtofLiving5
BeeldenHarolxTheArtofLiving2
BeeldenHarolxTheArtofLiving7
BeeldenHarolxTheArtofLiving1
BeeldenHarolxTheArtofLiving4
BeeldenHarolxTheArtofLiving10
BeeldenHarolxTheArtofLiving6
BeeldenHarolxTheArtofLiving3
BeeldenHarolxTheArtofLiving9
previous arrow
next arrow

Oog voor design 
Behalve aandacht voor slimme functionaliteiten en een sterke technologie, heeft Harol ook oog voor design. Met aandacht voor de kleinste details, maakt Harol simpelweg het verschil tussen ‘producten maken’ en ‘innoveren’. Elk jaar introduceert Harol niet alleen vernieuwde, sterkere en slimmere producten maar ook esthetisch mooiere producten. Door de toewijding van Harol worden duurzame oplossingen gemaakt die bekend staan om het mooie design én jarenlang meegaan. Dat is niet onopgemerkt gebleven: Harol heeft meerdere awards in ontvangst mogen nemen. Zo is zowel de Harol Coolscreen-collectie als zonnescherm Lux bekroond met een Red Dot Design Award en Archiproducts Design Awards.  

Bedrijfsmotto ‘We believe in natural cooling’  
Harol zet zich actief in voor een groenere toekomst door te kiezen voor duurzame oplossingen en hun bedrijfsmotto ‘We believe in natural cooling’ staat daarom centraal in alles wat ze doen. Alle producten van Harol worden geproduceerd door middel van 100% groene energie dankzij de eigen windturbine. Bovendien is zonwering een hele duurzame manier om de warmte van de zon te weren, waardoor het binnen lekker koel blijft. Zonwering zorgt dus niet alleen voor meer wooncomfort, maar is ook een milieubewuste oplossing omdat er minder behoefte is aan actieve koeling.  

Ultiem buitencomfort 
Het ruime assortiment van Harol bestaat uit screens, zonneschermen en terrasoverkappingen. Dankzij het maatwerk van Harol en alle verschillende designs is er voor iedere woning een passende oplossing. Alle producten van Harol zijn volledig aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. De zonwering is beschikbaar en verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen. Daarnaast zijn er nog extra uitbreidingsmogelijkheden zoals ingebouwde verlichting, verwarming of houten- of glazen schuifwanden. Dit zorgt voor ultiem buitencomfort gedurende alle seizoenen.