Hart voor houten vloer

De Paal Parket

Hart voor hout, dat staat centraal in alles wat ze bij De Paal Parket doen. Hout is letterlijk en figuurlijk ‘leven’, het brengt warmte en gevoel en geeft je huis een ziel. Hout draagt bovendien bij aan een beter leefklimaat: het is een natuurlijk, puur en duurzaam materiaal. Het is dan ook hun missie om een gezond leefklimaat en een hoog leefcomfort te creëren voor iedereen. Dat doen ze door houten vloeren te bieden die tot in detail passen bij de wensen van de klanten. Inspiratie, beleving, passie, vakmanschap en kwaliteit staan daarbij voorop. 

oude ambachten, parketvloer, houtenvloer, de paal parket, The Art of Living

Oude ambachten

Hun hart voor hout begint in hun eigen werkplaats, die de sfeer ademt van oude ambachten: elke plank wordt hier uitgepakt en naar wens van de klant bewerkt. Van zagen tot oliën, van het aanbrengen van de juiste kleur tot trommelen voor een ‘geleefd’ effect: ze doen het allemaal zelf. Ze hebben gespecialiseerde kennis en ervaring en weten dan ook precies waar ze over praten. Al deze liefde voor hout, de kennis over hout en de bijbehorende ambacht komen samen in ons team. Samen maken zij unieke houten vloeren voor het leven.

parketvloer, visgraatvloer, houtenvloer, de paal parket, The Art of Living

Vloerverwarming

De meeste parketvloeren gaan uitstekend samen met vloerverwarming, vloerkoeling en ook met warmte-win installaties. Het is dus logisch dat steeds vaker vloerverwarming en -koeling onder een parketvloer wordt gelegd. Een parketvloer is daarmee mooi, duurzaam én behaaglijk. Hout is een natuurproduct. Geen enkele houten vloer is hetzelfde – elk stukje hout heeft zelfs zijn eigen kenmerken. Houtsoort, oppervlakte bewerking, afwerking en de manier van leggen maken dat elke houten vloer anders is. Juist die unieke uitstraling geeft hout zoveel charme. Je parketvloer krijgt door het gebruik steeds meer karakter en wordt daardoor alleen maar mooier. Als je advies wil bij het uitzoeken van een mooie houten vloer, neem dan een kijkje bij www.vloerenverwarmingenparket.nl. Ook kun je altijd en vrijblijvend bij De Paal Parket terecht, die de grootste showroom van Brabant heeft!

Visgraatvloer, parketvloer, Vloerleggen, De Paalparket, The Art of Living