hästens, exclusief bed, luxe bedden, exclusieve bedden, the art of living
hästens, exclusief bed, luxe bedden, exclusieve bedden, the art of living
hästens, exclusief bed, luxe bedden, exclusieve bedden, the art of living
previous arrow
next arrow
Slider

Hästens | Exclusief bed

De geschiedenis van Hästens loopt maar liefst terug tot zes generaties. Met passie, vaardigheid en het streven om de beste handgemaakte exclusieve bedden ter wereld te maken heeft ervoor gezorgd waar het bedrijf nu is. In samenwerking met Schellen Slaapcomfort staan zij op het event van The Art of Living.

Exclusieve bedden

De bedden van deze specialist zijn handgemaakt en kennen een ongeëvenaard comfort. Enkel duurzame materialen worden gebruikt voor de productie van de bedden. Zo worden de bedden gemaakt van eerlijk wol, katoen en vals en hypoallergeen paardenhaar. Of zoals ze het in Zweden noemen, het echte Zweedse ambacht. Een eerlijk maar bovenal exclusief bed!

Schellen Slaapcomfort

Schellen Slaapcomfort is gevestigd in Eindhoven en staat al meer dan 100 jaar garant voor het beste slaapcomfort. Dankzij deze enorme ervaring kunnen zij de beste adviezen geven voor iedere schone slaper. Door samenwerkingen met vooraanstaande merken zoals het Zweedse merk toveren zij uw slaapkamer om in een comfortabel en warm slaapparadijs.

___

Contactgegevens:

  • Schellen Slaapcomfort
  • Aalsterweg 64
  • 5615 CH Eindhoven


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | dec | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Technogym


Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness…

steels, the art of stairs, balkentrap, trappen, houten trappen, z-trappen, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen

Steels


Balkentrappen, houten trappen, z-trappen, het kan allemaal bij de trappenspecialist Steels!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media