previous arrow
next arrow
Slider

Heart for Gardens

Heart for Gardens, gevestigd in Woudenberg is niet alleen een hoveniersbedrijf. De tuin is het verlengde van de woning, en net zoals de woning hoort deze op en top aan de wensen van de bewoners en zijn omgeving te voldoen. Bij Heart for Gardens ontwerpen ze niet alleen exclusieve tuinen, maar ook betaalbare tuinen. Want een professionele top tuin is niet alleen voor elite weggelegd. 

Functionele tuinen

Een toptuin wordt enkel gerealiseerd indien emotie en functionaliteit samengaan. Symmetrie zorgt voor rust en ruimte. Maar tegen alle de fundamenten van het hoveniersvak aanschoppen zit bij de heren toch ook wel in het hart. Zo ontstaat er een prachtige tuin waarbij ontspanning maar ook vrijheid en functionaliteit zijn recht doet.

Uniek ontwerpproces

Het ontwerpproces is uniek. In eerste instantie kruipen broers John en Paul de Graaf los van elkaar achter de tekentafel. Beide hebben een totaal andere achtergrond. John tekent vanuit de ‘emotie’ en. Paul ontwerpt op basis van ‘functie’ binnen praktische en betaalbare mogelijkheden. Vervolgens worden beide ontwerpen tijdens een brainstormsessie samengesmolten. Het spanningsveld tussen beide uitgangspunten leidt tot unieke en ongekende ontwerpen die ook nog eens uitvoerbaar zijn.

Particulier en zakelijk tuinontwerp

De broers hebben inmiddels al vele projecten gerealiseerd voor particuliere en zakelijke klant. Hoe groot of klein de tuin ook is, Heart for Gardens maakt er uw persoonlijke tuin van! Neem een kijkje op de website van deze professional voor de mogelijkheden!

___

Alle tuinontwerpen van Heart for Gardens zien? 

  • |

 

Moderne wolkentuin met sfeervolle ambiance

De bewoners wisten precies wat ze wilden, geen bloemetjes en veel kleur maar een tijdloze, moderne tuin. Door het gebruik van ronde vormen en rechte zichtlijnen heeft Heart for Gardens hier een prachtige wolkentuin gerealiseerd. Dankzij spots die de juiste elementen van de tuin belichten, kun je ’s avonds mooi over de tuin uitkijken.

Klassieker voor de toekomst

Een uitdagende opdracht was deze grote tuin. Doordat er om de gehele woning en tuin een smal water is kun je om de tuin heen varen. Geen strakke rechte zichtlijnen, maar 360 graden zicht. Waarbij het uitzicht op de plas behouden blijft maar er ook genoeg privacy wordt gecreëerd. De broers de Graaf hebben de woning de tuin gegeven waar het landgoed recht op had.

 

heart for gardens, exclusieve tuinen, hovenier, tuinontwerp, tuinaanleg, the art of living

John en Paul de Graaf


“We zijn een nieuwe generatie, maar daardoor des te ambitieuzer. En concurrerend. Niet alleen in de ontwerpen en prijs, maar ook in de manier van werken.”

 

___

Contactgegevens:

  • Heart for Gardens
  • Meent 1
  • 3931 MD Woudenberg
  • Contact:
  • Tel.: 033 260 00 61
  • E-mail: info@heartforgardens.nl

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 10 | nov | 2017


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Groenseizoen, tuinarchitect, eigentijdse tuinen, moderne tuinen, strakke tuinen, minimalisme

Groenseizoen


Groenseizoen creëert eigentijdse tuinen waarbij een persoonlijke touch niet ontbreekt.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media