Heart for Gardens

Heart for Gardens

Eén grote persoonlijke leefruimte

De tuin van de toekomst met één woord omschrijven? Eenheid. Er zal steeds minder worden gesproken over ‘de woning’ en ‘de tuin’ als aparte onderdelen. Het wordt één grote leefruimte waarin architectuur, lijnen, kleuren, beplanting, materiaal en meubilair in elkaar overlopen en één geheel vormen. Op die manier kan het totaalproject heel persoonlijk gemaakt worden. Om een ‘huis’ een ‘thuis’ te laten zijn moet het project voor onze klant heel ‘eigen’ voelen. Dat kan alleen als aan het proces net zoveel aandacht wordt besteed als aan het eindresultaat.

De weg er naar toe is dus net zo belangrijk als de eindbestemming. Om dit te bereiken zullen alle betrokken partijen steeds intensiever moeten gaan samenwerken om gezamenlijk in het DNA van de klant te kunnen kruipen. We proberen ons daarom niet alleen te verdiepen in de klant, zijn/haar lifestyle en wensen, maar ook in de architect. Samen met de architect proberen we dan binnen en buiten optimaal met elkaar te verbinden.

Deze trend dat binnen en buiten steeds meer op elkaar gaat lijken zien we bijvoorbeeld al terug in het tuinmeubilair. Steeds meer interieur merken krijgen een outdoor lijn en buitenmeubelen zijn nauwelijks meer van binnenmeubelen te onderscheiden. Dat geeft eenheid. Naast de afstemming op het gebied van zichtlijnen en het design geven dit soort details eindeloze mogelijkheden om woning en tuin te verbinden. Wanneer er raampartijen zijn van plafond tot vloer komt het enorm mooi tot z’n recht wanneer de binnenvloer wordt doorgelegd naar buiten. Lampen die binnen worden opgehangen passen we ook buiten toe.

Poolhouses worden in dezelfde stijl ontworpen als de woning. Het zwarte frame van taatsdeuren laten we terugkomen in de tuin en een houten vloer kan worden weerspiegeld in een erfafscheiding. Door ieder detail persoonlijk te maken en samen met de architect een eenheid te vormen tussen binnen en buiten wordt het totaalproject groter dan de som der delen en ontstaat er één grote persoonlijke leefruimte. Zo realiseren we dromen om in te wonen.

Heart for Gardens, tuinontwerpers

Heart for Gardens, tuinontwerpers

Heart for Gardens, tuinontwerpers

Alle projecten van Heart for Gardens bekijken?

Heart for Gardens, tuinontwerpers, tuininspiratie

___

Contactgegevens:

  • Heart for Gardens
  • Meent 1
  • 3931 MD Woudenberg
  • Contact:
  • Tel.: 033 260 00 61
  • E-mail: info@heartforgardens.nl