Heater voor een heerlijke avond op het balkon

HEATSTRIP

Wie langer wil genieten van het buitenleven, doet er goed aan om te kiezen voor terrasverwarming zoals een heater. Of je nu langer wilt genieten in je prachtige tuin of op je balkon, met een heater maak je een koudere voorjaarsavond een stuk comfortabeler. Bovendien kun je op avonden langer blijven naborrelen met familie en vrienden, omdat het heerlijk warm blijft. 

In dit elegante appartement aan de oevers van de Maas is alles op één etage te vinden. Van de ruime woonkamer en de moderne woonkeuken tot het grote balkon. Op dit overdekte balkon vinden we ook de heater van HEATSTRIP. De twee heaters die hier zijn gebruikt zijn zorgvuldig in de luifel geplaatst. De heater die werd gebruikt is de HEATSTRIP Elegance, die inderdaad voor een elegante uitstraling zorgt en goed weggewerkt kan worden. Ook is deze heater te bedienen met een afstandsbediening of app, zodat je de temperatuur gemakkelijk kunt instellen. 

Terrasheater, Heatstrip, The Art of Living

Heerlijk genieten op het balkon

Met de heater van HEATSTRIP kunnen de bewoners van dit prachtige appartement een stuk langer genieten van de voorjaarsavonden waarop het eigenlijk net te koud is om buiten te zitten. In overdekte buitenruimtes zoals bij dit balkon zijn heaters daarom zeer geschikt, omdat het voor nog meer warmte zorgt. Ook onder een zonnescherm werkt deze heater prima. Bovendien heeft een heater een veel hoger rendement dan een terrasverwarmer die op gas werkt, wat voordelig is. Samen met de energiezuinigheid die de producten van HEATSTRIP hebben zit je zo met een gerust hart op je balkon.

Heater, terras, balkon, eethoek, the art of living

Slimme functies

Uniek aan deze heater is dat hij net als de terrasverwarmer van HEATSTRIP energiezuinig werkt en snel en effectief verwarmt. Hierdoor verspil je niet onnodig veel energie, wel zo prettig voor het milieu. Daarnaast heeft de heater slimme functies die je kunt koppelen aan apparaten in huis, denk aan Alexa of Google Home. Ook deze heater kun je bedienen via een afstandsbediening of via een app op je telefoon. Vooral de timerfunctie is hierbij handig, hiermee kun je namelijk instellen na hoeveel uur de heater automatisch uit mag gaan.

Editor: Media team

Datum: 29-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten