HEATSTRIP: De innovatieve terrasverwamer

Heatstrip

Vind je het heerlijk om tijd in de tuin door te brengen en kun je haast niet wachten tot de eerste zonnestralen zich laten zien? Dan is een luxe terrasverwarmer wellicht het overwegen waard. Door een heater te laten installeren kun je jaardoor genieten van al het moois dat jouw buitenruimte te bieden heeft. Bovendien zorgt een verwarmer ervoor dat je heerlijke zomeravonden kunt verlengen. Vaak wordt de meeste aandacht geschonken aan de beplanting, routing of aankleding van de tuin en een terrasverwarmer wordt dan over het hoofd gezien, terwijl je hier jouw wooncomfort mee kunt vergroten. We lichten dan ook graag de producten van HEATSTRIP uit.  

Terrasverwarmer, tuinontwerp, Heatstrip

Innovatieve terrasverwarming 

HEATSTRIP is dé innovatieve terrasverwarmer die speciaal ontworpen is voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. Zoals op de afbeeldingen wordt aangegeven werken ze via het stralingswarmte principe. Dit houdt in dat alleen hetgeen verwarmd wordt dat nodig is. Het maakt dat je geen energiekosten verspilt. Om ervoor te zorgen dat de heaters handig te bedienen zijn kun je kiezen voor de remote modellen, deze hebben een afstandsbediening. De standaardmodellen hebben dit niet, maar deze verwarmers kunnen bijvoorbeeld wel weer eenvoudig geschakeld worden aan een domotica systeem.

Een harmonieus geheel 

De afbeeldingen tonen hoe de innovatieve terrasverwarmer verwerkt kan worden. In dit geval werd gekozen voor twee zwarte varianten met een strak design. Hierdoor gaan ze volledig op in het donkere plafond van de overkapping en worden ze onderdeel van een harmonieus geheel. Het design van de heaters past volledig bij de architectuur van de poolhouse. Dit komt door het rechthoekige formaat en de subtiele randen, waar het dak van de poolhouse ook over beschikt. Hierdoor werd een heerlijke buitenruimte realiteit.  

Editor: Media team

Datum: 01-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Heatstrip