Heb je een overkapping aan huis? Deze tuinmeubelen mogen niet ontbreken

Solfelt

Het is een heerlijke zomer met veel warme zomerdagen waarop we kunnen genieten van het fantastische buitenleven. Het zou dan ook erg fijn zijn als dit seizoen wat langer doorgetrokken zou kunnen worden doordat dat de dagen in september en oktober ook nog mooi blijken te zijn. Maar wanneer dit niet het geval is, is een overkapping aan huis dé perfecte oplossing. Dit maakt het mogelijk om ook op de mindere dagen van het buitenleven te kunnen genieten. Fijne tuinmeubelen voor onder deze overkapping aan huis mogen dan ook niet ontbreken. Daarom laten we je graag kennis maken met het tuinmeubilair van Solfelt, zij verkopen onder andere meubels van merken als Borek en Max & Luuk. 

Borek Tuinmeubelen 

Borek Tuinmeubelen staat bekent om zijn stijlvolle en smaakvolle producten. Het meubilair dat zij realiseren is geschikt voor in de tuin, op het terras, op het balkon en dus ook voor onder jouw overkapping aan huis. De meubelen van Borek zijn tijdloos en verfijnd, waardoor het eenvoudig wordt om de binnen- en buitenruimtes met elkaar te verbinden. De collectie is veelzijdig en comfortabel, dit betekent dat je altijd wel iets kunt vinden dat past bij jouw stijl en wensen. Je creëert zo eenvoudig een sfeervolle plek waar je graag tijd doorgebracht wordt.  

Tuinmeubilair van Max & Luuk 

Ook het buitenmeubilair van Max & Luuk zal geweldig staan onder een overkapping. Deze collectie bestaat uit waanzinnige tuintafels, – stoelen, ligbedden, tuinsets en voetenbanken. Een robuuste uitstraling wordt gecombineerd met natuurlijke kleuren waardoor meubelen eenvoudig aan zullen sluiten bij de natuurlijke elementen van iedere buitenruimte. Naast een esthetisch genoegen worden hoogwaardige materialen gebruikt om het meubilair te produceren, waardoor je ook nog vele jaren van je aankopen kunt genieten.  

Meer over Solfelt 

De producten van Borek Tuinmeubelen en Max & Luuk zijn dus te verkrijgen bij Solfelt. Dit bedrijf is ontstaan door een gezamenlijke passie voor luxe meubelen. Zij bieden dan ook veel meer aan dan tuinmeubilair, het aanbod varieert; van designlampen tot stoelen en woonaccessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen en geselecteerd uit de mooiste designmerken. Laat hier dan ook vooral door inspireren! 

 

Editor: Media team

Datum: 24-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Solfelt