Hedendaagse villa met exclusieve houten vloer

Nobel Flooring

De sfeer van de traditie en het comfort van het modernisme werden gecombineerd in het interieur van deze prachtige villa. Dit staat niet alleen garant voor een aantrekkelijke en unieke vormgeving, maar ook voor optimaal woongenot. De opdrachtgevers kozen voor een minimalistisch interieur waarbinnen warme kleuren centraal staan. Dat betekent dat hout veelvuldig werd verwerkt in het ontwerp en dat zachte stoffen het geheel volledig afmaken. De eyecatcher van de woning is dan ook de houten vloer van Nobel Flooring. Hij ziet er niet alleen fenomenaal uit, maar draagt ook de rest van het interieurontwerp. 

Sterke basis 

Villa breed kwam de schitterende houten vloer te liggen. Zowel op de benedenverdieping, als op de eerste etage werd de vloer geplaatst. Om er nog een schepje bovenop te doen en de verdiepingen ook aan elkaar te verbinden, werd de trap volledig gehuld in dezelfde kleur hout. Hierdoor ontstond een samenhangend interieur met een sterke basis. Aan de hand hiervan kreeg de rest van de inrichting vorm en werd gekozen voor bepaalde items. Let bijvoorbeeld eens op donkere en bruine tinten die geweldig goed bij de vloer staan en op verschillende manieren terugkomen in de rest van het interieur. De inrichting van de villa werd een schitterend en smaakvol geheel.  

Over Nobel Flooring 

Deze prachtige houten vloer werd dus geproduceerd en geplaatst door Nobel Flooring. Zij halen hun inspiratie uit al het moois dat de natuur te bieden heeft. Daarnaast probeert het bedrijf nauw betrokken te blijven bij de trends van de binnenhuisinrichting. Op deze manier kunnen zij hun houten vloeren blijven ontwikkelen, vernieuwen en verduurzamen. Hiermee blijft Nobel Flooring hun klanten verrassen en weten zij keer op keer bijzondere projecten tot een succesvol einde te brengen. Ook deze keer resulteerde het in een hedendaags interieur waarin de bewoners kunnen én mogen leven.  

Editor: Media team

Datum: 24-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Dré Wouters