Exclusieve buitenverblijven met allure, Heeren van Eijck, buitenverblijven, 3D-ontwerp

  • Heeren van Eijck
    Zwijndrecht

Exclusieve buitenverblijven met allure | Heeren van Eijck

Ben je op zoek naar een exclusief ontwerp voor een buitenverblijf? Een terrasoverkapping, tuinkamer, carport, gastenverblijf of poolhouse met allure? Heeren van Eijck ontwerpt en bouwt prachtige buitenverblijven met ambachtelijke kwaliteit en aandacht voor de persoonlijke wensen. De buitenverblijven van Heeren van Eijck zijn duurzaam, warm en bovenal bijzonder smaakvol.

Warme zomeravonden

Met het voorjaar in het vooruitzicht en hopelijk lange warme zomeravonden voor de boeg, is het nu tijd om na te denken over een buitenverblijf waar je de komende jaren van kunt genieten. Of je nu op zoek bent naar een ontwerp voor een gastenverblijf, tuinkamer, veranda, carport of poolhouse, Heeren van Eijck maakt ontwerpen die opvallen door de uitwerking op detailniveau.

Exclusieve buitenverblijven met allure, Heeren van Eijck, buitenverblijven, 3D-ontwerp

Prachtige buitenverblijven

Eigenaar van Heeren van Eijck, Leon Teunissen, met een achtergrond in architectuur, zet met zijn bedrijf prachtige buitenverblijven neer. Allemaal gebouwd met originele houtverbindingen zoals de pen-gatverbindingen en de mooiste materialen. Leon kan hier van genieten en zijn opdrachtgevers doen dat ook van het eindresultaat. Prachtig vakmanschap.

3D-ontwerp

Leon: “We komen altijd de locatie bekijken en inventariseren de wensen van de opdrachtgever, de ligging van het huis en de tuin, de stand van de zon en andere belangrijke elementen.” Op basis van het eerste gesprek wordt een 3D-ontwerp gemaakt waar de opdrachtgever van Heeren van Eijck een reëel beeld krijgt van het geheel en virtueel door het buitenverblijf kan lopen.

Exclusieve buitenverblijven met allure, Heeren van Eijck, buitenverblijven, 3D-ontwerp

Korte bouwtijd

Het 3D-ontwerp is zeer uitgebreid, heeft vaak verschillende opties en bevat alle elementen zoals de buitenkeuken, de haard, de binnenruimte en de aankleding. Na de opdrachtbevestiging van het definitieve ontwerp wordt alles voorbereid in de werkplaats. Dit zorgt voor een korte bouwtijd op locatie.

Gestucte betonwanden

Leon: ”Het is prachtig om het gehele proces, van ontwerp tot oplevering te begeleiden.” “Het robuuste van hout is prachtig te combineren met stalen kozijnen, veel glas en gestucte betonwanden. Hout geeft na verloop van tijd een prachtige tekening, zorgt voor een warme sfeer en is zeer duurzaam.”

Details

“Op basis van de wensen van de opdrachtgever wordt door Heeren van Eijck de stijl bepaald en of het nu gaat om een landelijke, moderne, klassieke, strakke uitstraling, of een combinatie hiervan, alles is mogelijk. Wij houden van ons vak en werken samen met vakmensen die passie hebben voor hun professie. Dat zie je terug in alle details.”

De dromen

“Ik vind het belangrijk om te weten wat de dromen van mijn opdrachtgevers zijn en deze op een persoonlijke wijze in een passend ontwerp te gieten. Alleen dan creëer je een fijne plek die precies goed is en waar herinneringen voor het leven gemaakt kunnen worden. Het is heel dankbaar werk.”

Tekst: Linde ten Broek
Fotografie: The Art of Living

___

Meer projecten zien van Heeren van Eijck?