Heerlijk koken in de buitenkeuken

OFYR

Vanuit het verlangen om het koken buiten te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit ontstond OFYR. OFYR is een buitenkeuken die speciaal ontworpen werd om deze behoefte naar verbinding te stimuleren. Doordat getalenteerde ontwerpers het assortiment langzaam verder hebben uitbereid bestaat de collectie nu niet alleen meer uit deze prachtige buitenkeuken, maar ook uit buitenmeubilair, kookgerei en hoogwaardige accessoires. OFYR is meer dan een product alleen, het is een volledig outdoor concept geworden.  

Welkome toevoeging 

Naast dat de buitenkeuken mensen moest verbinden, was het ook belangrijk dat het kooktoestel echt een welkome toevoeging is aan de tuin of het terras. Het product moest authentiek zijn en er nog steeds stijlvol uitzien, wanneer hij niet in gebruik is. Daarom werd gekozen voor een strakke vormgeving, hoogwaardige materialen en een bijzondere kleur. Het zwarte model past bijvoorbeeld perfect bij een moderne tuin en het Cortenstaal model staat juist erg goed in een tuin met meer groen. De kooktoestellen zijn dan ook in verschillende soorten en maten te verkrijgen zodat er altijd wel een past bij jouw tuin.  

Koken in de buitenkeuken 

De OFYR buitenkeuken is ideaal voor het bereiden van vlees, groenten, bijgerechten en zelfs desserts. Door de verschillende accessoires, kan het koken à la plancha gecombineerd worden met andere kooktechnieken zoals grillen, bakken en stoven. Hierdoor wordt de kookbeleving nog multifunctioneler gemaakt. Met de uitgebreide collectie zijn de mogelijkheden voor het buiten koken eindeloos.  

In de winter  

Wie denkt dat je alleen in de warme zomer maanden gebruik kunt maken van de buitenkeuken heeft het mis. We betrekken namelijk ook steeds vaker in de winter onze buitenkeuken. Het vuur wordt aangestoken, het eten wordt bereid en iedereen staat gezellig rond het vuur. Koken is zo echt een gedeelde activiteit.  

Editor: Media team

Datum: 21-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: OFYR