warm interieur | antonissen interieurbouw, the art of living

Heerlijk vertoeven in droomhuis met warm interieur | Antonissen interieurbouw

Op een unieke plek in een dorpje nabij Breda werd enkele jaren geleden deze schitterende villa gerealiseerd. Toen de opdrachtgevers de prachtige locatie ontdekten, twijfelden zij geen minuut en grepen direct de kans om hier hun woondroom tot leven te wekken: een rietgedekte villa met een sfeervol karakter. Om het woongenot te completeren, ontfermde Antonissen interieurbouw zich over het ontwerp en de realisatie van een high-end warm interieur. De prettige samenwerking resulteerde in een geheel met een modern-warme uitstraling, waarin het op ieder moment heerlijk vertoeven is.

Kokenwaterkraan: Quooker Nederland B.V. Maatwerk interieur: Antonissen interieurbouw.

Verlichting: Oerlicht. Keuken en trap: Antonissen interieurbouw.

 

Gemoedelijke sfeer

Alsof we nog niet genoeg onder de indruk waren van de architectuur van de buitenruimte; het interieur is minstens zo indrukwekkend! Bij binnenkomst in de gastvrije entree betreed je een warm interieur. “We zijn het traject begonnen met de invulling van de ruimtes,” vertelt Frank Antonissen, eigenaar van Antonissen interieurbouw. “Op basis van de levensstijl van de opdrachtgevers en de uitstraling van de architectuur zijn we vervolgens gaan ontwerpen en is een perfect passend interieur ontstaan.”

warm interieur | antonissen interieurbouw, the art of living

warm interieur | antonissen interieurbouw, the art of living

Slaapkamer: Antonissen interieurbouw.

Wellness: VSB Wellness BV. Maatwerk interieur: Antonissen interieurbouw.

 

Menselijke maat

“We hebben veelal gekozen voor strakke vormen die speels onderbroken worden door warme elementen en natuurlijke materialen met een stoer randje, zoals staal en hout,” vult interieurvormgever en bedrijfsmanager Jeroen Verhoeve aan. “Daarnaast hebben alle ruimtes een fijne menselijke maat. Daardoor voelt het overal huiselijk aan.” Zo heeft de living annex tv-kamer – ondanks de grootte en het vele glas – een hele knusse indeling. Het behaaglijke gevoel wordt versterkt door het schuine dak en het feit dat de ruimte iets verhoogd ligt ten opzichte van de rest van de leefruimtes.

Glazen vouwwanden: Metalura. Betonnen tegels (buiten): Schellevis Beton. Zonnepanelen (installatie en levering): Ecotec Solar.

Verlichting – buiten en binnen: Oerlicht. Plugepool: Compass Pools.

 

Bijzondere parels

Aangrenzend bevindt zich een schitterende leefkeuken. De strakke, tijdloze uitstraling dankt de ruimte aan de moderne vormentaal en de kundige en stijlvolle wijze waarop Antonissen interieurbouw het hoofdmateriaal corian met lichtkleurig eikenhout heeft versmolten in één krachtig totaalbeeld. Naast esthetisch is de ruimte ook heel functioneel. Achter een witte maatwerkkastenwand is nog een parel verborgen: een kantoor annex wijnkamer.

 

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten, geschreven voor magazine nr.3 2021
Fotografie: Jaro van Meerten

____
Wil je meer zien van Antonissen interieurbouw?