Heerlijke buitenruimte door esthetisch hoogwaardig louvredak

Livium

Deze prachtige woning is voorzien van hedendaags gemak. Dit komt onder andere door de heerlijke buitenruimte. De bewoners genieten van een royaal overdekt terras, dat op subtiele wijze onderdeel uitmaakt van de leefruimte. De keuken bevindt zich namelijk aangrenzend en onder het terras werden een sfeervolle openhaard, een comfortabele loungebank en een gezellige eettafel geplaatst. Hierdoor is het er heerlijk vertoeven. Iets dat daar ook aan bijdraagt is het functionele louvredak. Hij werd verwerkt in de overkapping en dient als handige zonregulering. Livium was verantwoordelijk voor dit eindresultaat en heeft al hun vakmanschap en expertise in het ontwerp kunnen verwerken.

Louvredak, louvres, Livium, The Art Of Living

Esthetiek en functionaliteit

De donkere louvres van het stijlvolle louvredak zijn op elegante wijze verweven met de witte, strakke constructie. Hierdoor heeft de overkapping een eigentijdse uitstraling gekregen die heel goed past bij de moderne stijl van de woning. Het toont aan de esthetiek van het louvredak gecombineerd kon worden met de functionaliteiten. Dit weerspiegelt het streven van Livium om leefruimtes te transformeren tot een comfortabele plek die er sfeervol uitziet. De binnen- en buitenruimte zijn zo aan elkaar verbonden geraakt, waardoor de bewoners kunnen genieten van een zorgvuldig gecreëerde omgeving.

Louvredak, louvres, Livium, The Art Of Living

Meer over Livium

Livium is een bedrijf dat bekend staat om hun presentatie van een generatie nieuwe zonregulering. Dit betekent dat zij zowel louvredaken, louvrepanelen en shutters produceren. Hiervoor worden alleen de meest hoogwaardige producten gebruikt. Daarnaast levert het bedrijf altijd maatwerk en bieden zij een uitmuntende service. Dit houdt in dat zij goed luisteren naar hun klanten en aan de hand daarvan passend advies uitbrengen. Hierdoor weten zij keer op keer bij te dragen aan de woondromen van hun klanten. Wanneer je kiest voor de producten van Livium weet je zeker dat kwaliteit geleverd wordt en dat je kunt genieten van producten met een lange levensduur.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 26-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Livium