Heerlijke buitenruimte met sfeervolle steenstrips

The Flagstone Company

Deze waanzinnige villa heeft een mediterrane uitstraling. Dit betekent dat wanneer je de villa betreedt, je direct wordt ondergedompeld in vakantiesferen. Daar hoort dan ook een buitenruimte bij die helemaal bij deze sfeer aansluit. Dit is dan ook de reden dat in het tuinontwerp palmbomen, een luxe loungeset en een zwembad werden verwerkt. Om het geheel een echte Ibiza stijl te geven viel de keuze al snel op de steenstrips van The Flagstone Company. Deze werden zowel in de gevelplint als in de omheining verwerkt. Kortom, het is een heerlijke buitenruimte geworden!

Steenstrips voor Ibiza sfeer

Er werd dus gekozen voor de steenstrips van The Flagstone Company. De sortering Rocks Ibiza bleken de juiste keuze en deze natuurstenen werden dan ook op een mooie wijze onderdeel van de buitenruimte. De warme beige kleur van de stenen draagt bij aan het zomerse gevoel en de trendy sfeer. De steenstrips werden koud geplaatst, dat wil zeggen dat de muur werd opgebouwd zonder voeg. Hierdoor lijkt het alsof de stenen op elkaar geplaatst werden, zodat het geheel natuurlijk oogt. De ambiance van het zonnige Ibiza wordt op deze manier goed vertegenwoordigd en het vormt een verwijzing naar het luxe hippie-leven. Het is een schitterend project, waar veel inspiratie uit gehaald kan worden.

Meer over The Flagstone Company

The Flagstone Company staat dan ook bekend om hun ambachtelijk bekapte natuurstenen, die verwijzen naar het buitenland. Dit betekent geen vierkante tegels, maar veel sfeer door bijvoorbeeld rotsen en gebroken natuurstenen. De producten die zij importeren zijn eenvoudig te verwerken in allerlei soorten bouwwerken. Wie kiest voor de natuursteen toepassingen van The Flagstone Company, kiest gegarandeerd voor een stijlvolle woning met een authentiek karakter. Deze prachtige villa is daar het perfecte voorbeeld van. Wil je hier meer over weten? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met het bedrijf.

Editor: Media team

Datum: 07-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Design2Chill