loungeplek, de appelgaard, meubels, designmeubels, the art of living

  • De Appelgaard
  • Nijverheidstraat 31A
  • 4261TK Wijk en Aalburg

Heerlijke loungeplek voor jong stel | De Appelgaard

De Appelgaard is een fijn meubelbedrijf dat ontzettend graag meedenkt met het samenstellen van je interieur. Voor een leuk, jong stel hebben ze in een later stadium mee mogen denken over het inrichten van de vide en het afstijlen van de woning. Ze hebben daarbij de opdracht gekregen om een gezellige loungeplek voor vrienden te realiseren. Het resultaat is een low dining table met comfortabele designstoelen waar ze met voldoende vrienden kunnen chillen. Maar er is meer…

loungeplek, de appelgaard, meubels, designmeubels, the art of living

Zicht op het water

Als het gaat om een huis inrichten, beperkt De appelgaard zich niet tot het samenstellen van meubilair. Ze verdiepen zich ook in het opstellen van een lichtplan en het aankleden van het geheel met accessoires en wat extra meubels. Dit penthouse met loungeplek op de vide is gelegen aan de Maas met een prachtig uitzicht over weilanden en water. Vanuit iedere zitplek is dus ook gekozen voor zicht op het water. De warme, houten vloer in visgraatmotief is gelegd door JP flooring en de keuken en badkamer zijn door Dossit gerealiseerd. Dit zijn de projecten waar de harten van De Appelgaard sneller van gaan kloppen. Het gaat hier om het ontwerpen van een totaalplan waarin een optimale beleving het einddoel is.

loungeplek, de appelgaard, meubels, designmeubels, the art of living

loungeplek, de appelgaard, meubels, designmeubels, the art of living

Meer over De Appelgaard

De Appelgaard beschikt over een sfeervolle showroom met een eigentijdse collectie meubelen, bijzonder smaakvolle woonaccessoires en bijpassende verlichting. Ze zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en hebben alles in huis voor een tijdloos, warm interieur. Kom vrijblijvend eens langs en laat je verrassen door hun stijl en expertise. Ze geven interieuradviezen, maken moodboards en ontwerpen in 2D en 3D. Bij De Appelgaard Interiors kan je ook terecht voor een passend interieurontwerp voor jouw bedrijfsruimte. Of het nu gaat om een nieuwe entree, het restaurant, het kantoor of een praktijkruimte, zij maken graag een persoonlijk en creatief ontwerp voor jou. Jouw smaak gecombineerd met hun passie voor meubels en materiaal staat garant voor succes.

____

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: De Appelgaard

____

De Appelgaard Interiors

____

Meer projecten bekijken van De Appelgaard?