SUNS Tuinmeubelen, Marbella

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught

Heerlijke trend: daybed | SUNS tuinmeubelen 

Waarom zitten als je ook kunt liggen? Het daybed oftewel luxe tuinbed is in opmars. In steeds meer tuinen en op steeds meer terrassen duikt dit ultieme relax-meubel op. Het principe is afkomstig uit het Verre Oosten en wordt nu door SUNS vertaald naar ontwerpen die een eyecatcher vormen in iedere tuin. 

Ultiem ontspannen 

SUNS vond in Marbella een prachtige plek om Daybed SUNS Portofino te presenteren en te fotograferen. Het all-teak daybed is onderdeel van de Portofino-productlijn waarin bijvoorbeeld ook een loungeset en een sofaset verkrijgbaar zijn. Het ontwerpt kenmerkt zich door een extra laag zit- of ligvlak (type low lounger) en heeft diverse uitvoeringen. Zo kun je de set voorzien van handige zijtafels voor je mobiel en je drankje. Of kies je voor de versie met hemel die privacy geeft en bescherming tegen de zon. SUNS heeft zelfs bijpassende buitenlampen op zonne-energie. 

Compleet portfolio

SUNS maakt meer dan alleen daybeds. Het merk voert een aantal collecties met uiteenlopende tuinmeubelen: loungesets, sofasets, dining-sets en barsetsMeubilair dat door materiaal- en kleurgebruik uitstekend met elkaar te matchen is. Verder biedt het merk een keur aan accessoires zoals parasols, kussens, buitenlampen en terras-overkapping. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en stijlvolle outdoor living.  

Zorgeloos genieten 

De materialen waarmee SUNS werkt zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik. Weerbestendig teak en aluminium, waterafstotende kussens, kleurvaste stoffen, Quick Dry Foam als kussenvoering. Zo kun je ook als de omstandigheden wat minder zijn dan in Marbella, je tuinmeubelen met een gerust hart buiten laten staan. Zorgeloos genieten, daar gaat het om. SUNS hanteert niet voor niets het motto: You Shine! 

SUNS Tuinmeubelen, Marbella

 

____

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

___

Meer projecten bekijken van SUNS Tuinmeubelen?