Heerlijke vakantiewoning om volledig te ontspannen

VSB Wellness

Deze klant kwam bij VSB Wellness terecht voor de renovatie van een vakantiewoning. De woning gingen zij volledig renoveren en de wens was om een serene uitstraling te creëren waarbij je meteen het gevoel had aan de kust te zitten. De klant had de sfeer al wel volledig in gedachten en zelfs sommige stoffen en behang had ze al gekocht. Maar ze kon het zelf verder nog niet helemaal visualiseren.

Samen met de klant hebben we de wensen besproken en is dankzij onze expertise zijn er 3D ontwerpen gemaakt van iedere ruimte. Dit ontwerp was meteen een schot in de roos en deze 3D-visuals hebben wij exact mogen uitwerken in de praktijk.

Het strandthema 

VSB Wellness kreeg de eer om de woonkamer, de keuken met bijkeuken, twee badkamers, het toilet, twee slaapkamers en een buitendouche in te richten of te installeren. Het thema dat de rode lijn vormt voor de inrichting is het strand- en schelpenthema. Dit betekent dat in alle ruimtes een licht kleurenpalet werd gebruikt, dat materiaal als hout veelvuldig terugkomen en dat je in verschillende ruimtes verwijzingen naar de zee zal herkennen. Het heeft de woning een knusse, stijlvolle uitstraling gegeven en dat is precies wat je verwacht als je het exterieur van de vakantiewoning ziet. 

Bijzondere kenmerken 

Bijzonder aan deze woning is dat alles echt één geheel is, iedere keer dat je een ruimte binnenloopt wordt hetzelfde gevoel opgeroepen. Dit komt onder andere door de maatwerkmeubels en dan met name de maatwerk wandkasten. Deze vind je terug in de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamers. Deze kasten werden volledig op maat gemaakt en vervolgens netjes afgewerkt met bijpassende wasbakken en kranen. Een ander interessant aspect bij de woning is de buitendouche, deze ziet er fantastisch uit werkt volledig naar behoren. Het is een geweldige toevoeging aan het fijne privéstrand. VSB Wellness heeft een heerlijke vakantiewoning weten te realiseren waar menig mens jaloers op zal worden.  

Vakantiewoning, wellness, VSB Wellness

Editor: Media team

Datum: 02-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: RawCat Media