previous arrow
next arrow
Slider

Hegeraat Leidekkersbedrijf

Maak kennis met het ervaren en gespecialiseerde familiebedrijf Hegeraat Leidekkersbedrijf, de leiders op de markt van dakafwerkingen met meer dan 30 jaar ervaring. Hegeraat heeft een team met gepassioneerde vakmensen met een brede expertise. Zij kunnen uw dak of gevel voorzien van diverse afwerkingen, zoals natuurleien, leipannen, diverse soorten dakpannen, lood, koper, zink, bitumen, EPDM en shingles. Omdat het bedrijf zeer diverse producten aanbiedt, kunnen zij altijd uw dak volledig naar uw wens bedekken.

Kwaliteit

De kwaliteit van het Hegeraat Leidekkersbedrijf is meteen zichtbaar en daarom uiterst geschikt voor het hogere segment van de bouwsector. Omdat zij zowel platte als hellende daken maken inclusief gevels, bent u met één partij verlost van al uw zorgen. Eén partij, één aanspreekpunt en een uitgebreide garantieverklaring. Dit familiebedrijf heeft service hoog in het vaandel staan en is daarom erg toegankelijk. De kosten die worden beraamd zijn altijd overzichtelijk en transparant, zodat de klant meteen weet waar hij aan toe is. Niet alleen voor het verzorgen van compleet nieuwe daken, maar ook voor reparaties, onderhoud en verschillende soorten montages bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres.

Garantie

Hegeraat Leidekkersbedrijf geeft een ruime garantie op de door haar verrichte werkzaamheden. Dit is mogelijk, omdat het bedrijf volledig achter haar werk en product staat. Door gebruik te maken van uitsluitend eersteklas materialen en de beste verwerkingen daarvan, staat Hegeraat al meer dan 30 jaar garant voor vakwerk. Ze zijn werkzaam door heel Nederland en werken voor zowel particulieren en aannemers als monumentenwachten of bisdommen. Door Hegeraat Leidekkersbedrijf wordt nauw samengewerkt met architecten, zodat er een voor alle partijen zeer content eindresultaat wordt bereikt.

Betrokken

Dit mooie familiebedrijf is van begin tot eind betrokken bij het project, middels een ploeg ervaren, deskundige en vakmensen die samen het vaste aanspreekpunt vormen bij de uitvoering. Hun manier van installatie zorgt ervoor dat de opdrachtgever gegarandeerd een praktische en esthetische kwaliteit heeft, ook als het om een gebogen of rond gevormd dak gaat. Hegeraat Leidekkersbedrijf kan u verzekeren dat u een dak heeft dat geen tekenen van lekkage of onregelmatigheden vertoont. Neem gerust vrijblijvend contact met dit bedrijf op voor het bespreken van de mogelijkheden.

____

Meer projecten van Hegeraat Leidekkersbedrijf bekijken?

Hegeraat Leidekkersbedrijf


“Hegeraat Leidekkersbedrijf is de leider op de markt van dakafwerkingen met meer dan 30 jaar ervaring.”

___

Contactgegevens:

  • Hegeraat Leidekkersbedrijf
  • Zandstraat 24a
  • 5374 NB Schaijk

 


Web editor: Media team     |

Datum: 03 | jan | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

FMPplus

FMPplus


Het constructiebedrijf FMPplus is al dertig jaar lang een begrip in de wereld van het exclusieve schrijnwerk…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media