Hekwerk voor een droomvilla

DJS Hekwerken

De villa imponeert door de originele manier waarop een combinatie tussen een modernistische bouwstijl en een traditioneel rieten dak is vormgegeven. Het dak bedekt de villa in verschillende lagen wat een dynamisch effect geeft. Het unieke ontwerp van de woning valt direct op wanneer je voor de woning staat. Een element wat het vooraanzicht van de woning helemaal afmaakt is de stijlvolle toegangspoort van DJS Hekwerken.

Hekwerk, DJS hekwerken, Droomvilla, The Art of Living

Prachtig hekwerk

Een toengangspoort biedt privacy en veiligheid nog zo veel meer. Het is een toevoeging aan de eerste indruk die je van een woning krijgt. Bij dit project is gekozen voor een zwarte, moderne uitvoering. Deze matcht perfect bij de modernistische bouwstijl van de woning. Het contrasterende effect met de witte zuilen geeft de woning een statische look.

Hekwerk, DJS hekwerken, Droomvilla, The Art of Living

Meer over DJS Hekwerken

Een stijlvolle poort markeert niet alleen de grens van een perceel, het is ook een sieraad voor de woning. Daarmee is het bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers. Bij het ontwerpen, maken en monteren daarvan komen klassieke ambacht en moderne technieken samen. DJS Hekwerken doet dat al meer dan vijfentwintig jaar met oog voor élk detail en volgens een unieke, zelfontworpen werkwijze. Wat de werkwijze van DJS uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats plaatsvinden.