Hemels Wonen, interieurproject, interieurstyling

De styling van een nieuw interieur | Hemels Wonen

Wat komt er allemaal bij een nieuw interieur kijken als je een nieuwbouw huis hebt gekocht of een verbouwing aangaat?

Hemels Wonen, de naam zegt het al. Wij creëren van jouw huis, vakantiehuis of werkplek een omgeving waar je thuis bent. Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur, wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Dit doen wij van advies tot realisatie, op enthousiaste en betrokken wijze.

Interieur wisselt in de nieuwe fases van het leven
Het leven kent vele fases. Zo transformeert een huis met de komst van kinderen in een praktisch, levendig thuis. Wanneer kinderen uitvliegen is datzelfde huis een leeg nest. Een nieuwe fase breekt aan, een waarin functies, ruimte en thuisgevoel een andere betekenis krijgen.

Een typisch Hemels Wonen project
We laten graag een prachtig woonhuis dat we recent opnieuw in balans brachten zien aan de lezers van The Art of Living Online. Het sfeerontwerp kwam samen met de klant tot stand. Voor de indeling kreeg Hemels Wonen de vrije hand. Zo zijn de keuken en de serre bij het huis betrokken en werd de kelderdeur geïntegreerd met de hal. In de hal is een elementenkast geplaatst, welke de ruimtes in de woning met elkaar in verbinding brengt. Zoals altijd is er gewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen, die de inrichting een luxe uitstraling geven. De beleving van het woonhuis klopt bij de levensfase en wensen van haar bewoners. Een dankbaar en geweldig project.

Hemels werken
Hemels Wonen is er ook voor de zakelijke klant. Want ook een bedrijf doorloopt verschillende fases. Een nieuwe uitstraling is dan een logische stap. Zakelijk gezien is die uitstraling onderdeel van de identiteit en maakt het dus deel uit van hoe een bedrijf zich naar buiten toe positioneert. Een proces waarbij Hemels Wonen bedrijfseigenaren al even betrokken en enthousiast ondersteunt! Hemels werken maken wij mogelijk in allerhande zakelijke objecten, zoals bijvoorbeeld kantoren, praktijken, hotels of restaurants.

 


“Wij creëren van jouw huis, vakantiehuis of werkplek een omgeving waar je thuis bent.”