previous arrow
next arrow
Slider

Hemels Wonen | Interieuradvies

Hemels Wonen is dé specialist op het gebied van interieuradvies. Of het nu gaat om een villa, appartement, de slaapkamer, een kantoor of winkel. Voor ieder interieur zowel zakelijk als particulier hebben zij de juiste oplossing. De medewerkers zijn vakkundig, professioneel en staan garant voor een eerlijk advies.

Persoonlijk interieuradvies

Iedere opdrachtgever heeft andere wensen en voorkeuren, door deze wensen te combineren met het karakter van de ruimte of het gebouw wordt er een ontwerp gemaakt dat past bij de omgeving en zijn bewoners. Door middel van licht, kleuren, indeling en de meubels kunnen er diverse stijlen worden gecombineerd dat aansluit bij dit ontwerp.

Gevoel van thuis

Jezelf thuis voelen in je woning staat centraal in alle ontwerpen. Thuiskomen moet immers aangenaam en comfortabel aanvoelen. Zodat je iedere keer weer met een goed gevoel de deur uit gaat. In samenwerking met vooraanstaande leveranciers wordt dit gevoel gerealiseerd.

___

Alle projecten met interieuradvies van Hemels Wonen bekijken?

 

Een thuis voor de toekomst

De gesloten woning is veranderd in een ruimtelijk geheel met lange zichtlijnen. Dankzij de stalen deuren zijn de hal, de keuken en de woonkamer met elkaar verbonden. Ook de combinatie van verschillende materialen geven de woning een stoere maar toch rustige uitstraling.

Moderne woning met oude, landelijke uitstraling

De oude koeienstal is volledig gestript en opnieuw ingericht. Toch zijn elementen van de stal bewaard gebleven, zoals de oude houten balken met ijzeren beugels. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht over het enorme erf.

Binnenkijken bij luxe penthouse

Dit uitgeleefde appartement is omgetoverd tot een luxe penthouse in de binnenstad van Eindhoven. De woning is voorzien van lichte tinten waardoor de ruimte optisch groter lijkt. De donkeren meubels zorgen voor een bijzonder contrast.

 

Hemels Wonen

Team Hemels Wonen


“Wij creëren van jouw huis, vakantiehuis of werkplek een omgeving waar je thuis bent.”

 

 

Hemels Wonen, Interieuradvies, interieur ontwerpen, interieur, the art of living

___

Contactgegevens:

  • Hemels Wonen
  • Koperslager 1
  • 5521 DE Eersel
  • Tel: +31 (0) 497 769 001

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 30 | apr | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media