previous arrow
next arrow
Slider

Hemels Wonen

Hemels Wonen is dé specialist op het gebied van interieuradvies. Of het nu gaat om een villa, appartement, de slaapkamer, een kantoor of winkel. Voor ieder interieur zowel zakelijk als particulier hebben zij de juiste oplossing. De medewerkers zijn vakkundig, professioneel en staan garant voor een eerlijk advies.

In de puntjes verzorgd

Hemels Wonen zorgt ervoor dat je interieur straalt en perfect past bij jouw en je woning. Ze staan erop dat alles tot in de details wordt geregeld. Zo zorgt Judith de Greef, eigenaresse van Hemels Wonen, er altijd voor dat de laatste puntjes op de i worden gezet.

Persoonlijk advies en ontwerp

Elk interieur is persoonlijk ontworpen voor de opdrachtgevers. Hemels wonen creëert een plek waar je je thuis voelt. Dit vinden ze erg belangrijk en dit kan je in het interieur erg goed naar voren laten komen. Ze werken met verrassende elementen, kleuren, materialen en vormen en maken zo altijd weer iets unieks!

Geweldig resultaat en samenwerking

Hoe zulke uitzonderlijke ontwerpen tot stand komen? Hemels Wonen luistert echt naar de wensen van de klant en op basis van deze informatie gaan ze aan de slag met het ontwerpen van een prachtige woning. Veel ontwerpers ontwerpen vaak in dezelfde stijl. Hemels Wonen kijkt echt naar de opdrachtgevers en luisteren naar de ideeën van de bewoners zelf. Zo komen ze elke keer weer met een geweldig resultaat en hebben ze een prettige samenwerking.

___

Alle projecten met interieuradvies van Hemels Wonen bekijken?

Een thuis voor de toekomst

De gesloten woning is veranderd in een ruimtelijk geheel met lange zichtlijnen. Dankzij de stalen deuren zijn de hal, de keuken en de woonkamer met elkaar verbonden. Ook de combinatie van verschillende materialen geven de woning een stoere maar toch rustige uitstraling.

Moderne woning met oude, landelijke uitstraling

De oude koeienstal is volledig gestript en opnieuw ingericht. Toch zijn elementen van de stal bewaard gebleven, zoals de oude houten balken met ijzeren beugels. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht over het enorme erf.

Binnenkijken bij luxe penthouse

Dit uitgeleefde appartement is omgetoverd tot een luxe penthouse in de binnenstad van Eindhoven. De woning is voorzien van lichte tinten waardoor de ruimte optisch groter lijkt. De donkeren meubels zorgen voor een bijzonder contrast.

 

Hemels Wonen

Team Hemels Wonen


“Wij creëren van jouw huis, vakantiehuis of werkplek een omgeving waar je thuis bent.”

___

Contactgegevens:

  • Hemels Wonen
  • Koperslager 1
  • 5521 DE Eersel
  • Tel: +31 (0) 497 769 001

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 08 | okt | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Guy De Vos


Door de combinatie van materialen en strakke lijnen realiseert Guy De Vos prachtige projecten…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media