Hemels Wonen

Hemels Wonen heeft passie voor het inrichten en regisseren van de totale woonbeleving. Van nieuwbouwwoning tot verbouwing: voor elke ruimte bieden we een totaalconcept en een persoonlijke aanpak. Eigentijds design, perfecte kwaliteit, hoge kwaliteit materialen en doordachte styling en moderne technieken, vormen de essentie van een uitzonderlijke woonsensatie. Wij zijn ervan overtuigd dat een interieur meer is dan een leefruimte, het is een onderdeel van je identiteit. Daarom vinden we het belangrijk om je persoonlijk te leren kennen. De diensten die we aanbieden zijn interieurdesign, bouw begeleiding en styling.

Projecten van Hemels Wonen

Informatie over Hemels Wonen


previous arrow
next arrow
 

De klant ontzorgen in de vele keuzes die op zijn pad komen. Dat doen wij bij Hemels Wonen. Een prachtige leefruimte die zich aan je dagelijkse leven aanpast. Waar je de dag begint en eindigt in een ontspannen sfeer. Wij creëren een praktische leefruimte die gezellig en visueel onderscheidend is. Jouw wensen en onze expertise vormen de basis voor elke stap. 

De realisatie van een verbouwing vergt tijd en persoonlijke aandacht, wat met een intensief schema lastig te combineren is. Daarom geloven wij in de kracht van ontzorging. Het is onze ambitie om je volledig te ontzorgen tijdens de gehele verbouwing. Hemels Wonen heeft in de afgelopen jaren al vele prachtige woonprojecten mogen begeleiden en aan het portfolio mogen toevoegen. Onze ervaren projectmanagers zorgen voor de overall-bewaking van het totaalconcept. Kwaliteit, kosten, planning en jouw oordeel zijn hierbij leidend. Samen komen we tot een adembenemend eindresultaat. Kom thuis in een interieur waar zelfs de kaarsjes op tafel branden.