Hendriks Hoveniers | Top tuinen

Zo’n 35 jaar geleden werd Hendriks Hoveniers opgericht. Toen nog als een eenmanszaak in het plaatsje Rheden. Door de jaren heen kende het bedrijf een enorme groei. Vandaag de dag is Hendriks Hoveniers een groot en gerenommeerd bedrijf met diverse disciplines, waarbij vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De passie voor het hoveniersvak en het ondernemerschap is inmiddels gewaarborgd in meerdere bedrijven, die met veel plezier en toewijding worden geleid door eigenaren Jeroen Hendriks en Diderik Corts.

Projecten van Hendriks Hoveniers | Top tuinen

Informatie over Hendriks Hoveniers | Top tuinen


Hendriks Hoveniers
Hendriks Hoveniers
Hendriks Hoveniers
Hendriks Hoveniers
Hendriks Hoveniers
Hendriks Hoveniers
previous arrow
next arrow

 Al bijna 35 jaar topkwaliteit

Jeroen en Diderik hebben zichzelf als doel gesteld erop toe te zien dat de opdrachtgever totaal wordt ontzorgd ten aanzien van de tuin. Van advies tot ontwerp en van uitvoering tot onderhoud.

Wensen
Wanneer Hendriks Hoveniers wordt gevraagd voor een project, is een oriënterend gesprek, liefst op de betreffende locatie, altijd het startpunt. Daar wordt direct gekeken welke tuinarchitect goed past bij de stijl en de wensen van de opdrachtgever. Na het bespreken van een eerste schetsontwerp en de kostenbegroting wordt het voorlopige ontwerp gepresenteerd. Deze wordt pas definitief bij goedkeuring van de opdrachtgever, al dan niet met gewenste aanpassingen.

Op dat moment kunnen ook de definitieve offerte, het beplantingsplan, het verlichtingsplan en het onderhoudsplan worden opgemaakt. Vervolgens wordt gestart met de werkzaamheden. Omdat Hendriks Hoveniers van het begin tot het einde van het complete proces betrokken is, en daarin een selecte groep specialisten aanstuurt, hoeft de opdrachtgever eigenlijk nergens meer aan te denken; u wordt totaal ontzorgd.

Diverse stijlen
Diderik: “Hoewel we vaak met grote tuinoppervlaktes en bijzondere projecten te maken hebben, doen we ook kleinere buitenruimtes. Het is mooi om een bijzonder en groot gebaar te kunnen maken op een kleine oppervlakte. Een kleine tuin kan namelijk net zo goed een exclusieve uitstraling hebben en een prachtig verlengstuk van de woning vormen.” Zo heeft Hendriks Hoveniers in de loop der jaren veel kennis en ervaring in diverse tuinstijlen opgedaan.

Kwaliteit bewaken
“Iedere stijl brengt een zekere expertise met zich mee. Wij zeggen altijd: schoenmaker, blijf bij je leest. Dus hebben we specialisten in dienst. De stalen elementen laten we over aan onze smid, ten aanzien van het lichtplan is er een elektricien beschikbaar die gespecialiseerd is in buitenverlichting en voor een vijvertuin leveren we de kennis en kunde van een echte vijverspecialist. Ieder zo z’n vak. Het is verder aan Jeroen en mij om de kwaliteit en de kenmerkende uitstraling van Hendriks Hoveniers te bewaken.”