Herinrichting met warme kleuren als uitgangspunt

Blend Window Fashion

Het grootste obstakel bij het inrichten van deze fantastische woning was het smaakverschil bij de bewoners. Want wanneer de één van een landelijke, romantische smaak heeft en de ander voorkeur heeft voor een moderne en industriële stijl, hoe zorg je dan voor de perfecte samenhang? Dit was een mooie uitdaging voor de VT Wonen styliste en zij ging hier enthousiast mee aan de slag. Dit resulteerde in een prachtig interieur met warme kleuren met strakke elementen, waarin de shutters van Blend Window Fashion de hoofdrol spelen.  

bamboe houten shutters, shutters, Warme Kleuren, Blend Window Fashion, The Art of Living

Bamboe houten shutters 

In dit geval is er gekozen voor houten shutters wat zorgt voor een stoerdere look met een romantische twist. De bamboe houten shutters hebben de kleur taupe, waardoor ze perfect passen binnen het interieur met warme kleuren. Daarnaast zijn ze afgewerkt met een strakke sierkoof en een ladderkoord, zodat het geheel opnieuw aansluit bij beide interieurstijlen.  

 

Veiligheid op één 

Wat deze shutters bijzonder maakt is dat de bovenbak voorzien is van een batterijmotor, waardoor ze volledig elektrisch bedienbaar zijn. Dit is niet alleen erg functioneel, omdat je overal in de ruimte met één druk op de knop de raamdecoratie kan bedienen, maar deze manier van bedienen is ook erg veilig voor kinderen. Dit wordt door Blend Window Fashion ook wel childsafety genoemd. De shutters zijn daarom ook geschikt voor huishoudens met jonge kinderen. 

Bamboe houten shutters, houten shutters, shutters, raambekleding, zonwering, Warme Kleuren, Blend Window Fashion, The Art of Living

Shutters van Blend Window Fashion 

Deze shutters passen perfect binnen het door VT Wonen gecreëerde interieur met warme kleuren, maar er is nog meer mogelijk. Blend Window Fashion heeft ook producten die juist weer goed passen bij een zwart of wit interieur met strakke lijnen, zoals de shutters. De shutters kunnen op maat gemaakt worden en maken het mogelijk om te spelen met daglicht. Kortom, Blend Window Fashion levert maatwerk dat voldoet aan ieders wens.  

Bamboe houten shutters, houten shutters, shutters, raambekleding, zonwering, Warme Kleuren, Blend Window Fashion, The Art of Living

Editor: Media team

Datum: 13-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Lena Strick

Fotografie: Blend Window Fashion