Herman Peters Interieurdesign

Herman Peters (1974) ontwerpt, begeleidt en realiseert complete residentiele en commerciële projecten op het gebied van interieur, design en architectuur. Aan het begin van zijn loopbaan werkte hij voor de beroemde Nederlandse binnenhuisarchitect Jan des Bouvrie, waar hij de basis voor zijn verdere carrière heeft gelegd. In 2007 startte Herman Peters zijn eigen ontwerpstudio. Inmiddels heeft hij in binnen-en buitenland vele bijzondere projecten mogen realiseren.

Projecten van Herman Peters Interieurdesign

Informatie over Herman Peters Interieurdesign


Sfeervol interieur

Alle werknemers van Herman Peters Interieurdesign doen het werk met passie en creëren een harmonieus en sfeervol interieur met daarin een aantal verbluffende componenten. Bovendien zijn ze erg creatief en komt deze creativiteit ook terug komen in zowel de architectuur als in het interieur. Zo ontstaat er een goede balans.

Spetterend eindresultaat

Herman Peters Interieurdesign luistert naar de wensen van de opdrachtgever en drinkt ook graag een kop koffie in de Studio in Amsterdam om deze wensen te bespreken óf ze gaan gewoon naar de opdrachtgever zelf toe. Na dit gesprek gaan ze aan de slag met een compleet en passend voorstel. Herman Peters Interieurdesign heeft al enkele jaren ervaring en is daarom op de hoogte van alle factoren die komen kijken bij het realiseren van een prachtig project. Samen met de opdrachtgever komen ze tot een fantastisch eindresultaat!