previous arrow
next arrow
Slider

Hertroijs Architekten

Al sinds 1965 houdt Hertroijs Architekten uit Valkenswaard zich bezig met architectuur, zowel intern als extern. Het bureau realiseert prachtige landhuizen en villa’s, werkt mee aan projectmatige woningbouw en verkaveling, bouwt appartementencomplexen en beperkt zich ook niet tot commerciële bouw en utiliteitsbouw.

Veelzijdig architectenbureau

Veelzijdig is Hertroijs Architekten zeker. Dit komt mede dankzij de synergie van de architecten op het bureau en de inhoudelijk kwalitatieve benadering van de doelgroep. Hierdoor wordt er telkens het optimale resultaat behaald. Volledig afgestemd op de eisen en voorkeuren van de opdrachtgevers.

Richtlijnen

Het bureau beschikt over een team met diverse achtergronden. De opdracht komt binnen en aan de hand van diverse gesprekken worden de eerste schetsen gemaakt. Deze schetsen zijn volledig conform de voorgeschreven richtlijnen zoals NEN-normen, Het Bouwbesluit, Duurzaam Bouwen, Politie Keurmerk, ARBO en het Seniorenlabel. Deze normen worden toegepast in de schetsen maar daarnaast ook geadviseerd richting uitvoerende partijen.

Internationale ontwerpen

De organisatie heeft al diverse projecten gerealiseerd in Nederland & (Vlaams) België. Circa werken zij jaarlijks aan 120 projecten het hele jaar door.

___

Alle projecten van Hertroijs Architekten bekijken?

 

La Marquise

De Bed & Breakfast is gebouwd in het mooie Noord-Brabant. Het verblijf is gebouwd in samenwerking met architect Gerry Versteeg. Het mini-hotel is modern maar passend in zijn mooie groene omgeving. De inrichting is te omschrijven als kunstzinnig met een moderne sfeer.

Franse villa

Deze villa bevat vele Franse invloeden, zoals het witte exterieur, de open haard maar ook de klassieke meubels. Een echte eyecather is de enorme tuin waar het hele jaar door genoten kan worden van het prachtige buitenleven.

Moderne droomkeuken

In samenwerking met keukenboer Culimaat is deze mooie droomkeuken gerealiseerd. In de keuken worden functionaliteit en design gecombineerd. Zo heeft het natuurstenen blad een bijzonder patroon en kan het goed tegen een stootje.

 

Hertroijs Architekten, architectenbureau, valkenswaard, architectuur, the art of living

Hertroijs Architekten


“Wij benaderen de doelgroep gerelateerd aan het eisenpakket danwel aan de ultieme gedachte en wens om een optimum voor elk project te willen bereiken”

 

 

___

Contactgegevens:

  • Hertroijs Architekten
  • Eindhovenseweg 84
  • 5554 AD Valkenswaard

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 26 | jul | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media