Het buitengevoel van SUNS 

SUNS Tuinmeubelen

Van ultiem ontspannen heeft SUNS zijn levenswerk gemaakt. Ze kijken daarbij graag voorbij vorm en functie. Maximalism is het credo voor de vormgeving van je buitenruimte. Een mindset die draait om het omarmen van veelzijdigheid, persoonlijkheid en fun. Leef je uit met kleur, patronen, designs, materialen en decoratie. Laat jezelf zien en creëer jouw ideale buitenruimte. 

SUNS levert alles wat je nodig hebt voor je outdoor lifestyle. Van loungeset en dining-set tot overkappingen en daybeds, én sfeermakers zoals vazen en verlichting. Dat onze producten stijlvol en comfortabel zijn vinden zij niet alleen zelf, dat vinden vele anderen ook. Kijk maar eens op de SUNS Inspiratiepagina. 

Loungeset, buitenleven, Suns Tuinmeubelen, The Art Of Living

Lounging 

Zeg nu zelf: Wat is er fijner dan met vrienden en familie genieten van een lekker drankje en goed gesprek, buiten in de zon? Met de fraaie, robuuste en aantrekkelijke designproducten van SUNS, wordt jouw tuin, terras of patio een verlengstuk van je woonkamer. Want waarom zou je in de keuze van je tuinmeubelen genoegen nemen met minder? Ook buiten wil je comfortabel zitten, in een aangename sfeer die past bij jouw levensstijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van de SUNS Emar loungeset? 

Dining 

Ook aan aangenaam tafelen heeft SUNS uiteraard gedacht. Met een uitgebreid tafel- en stoelprogramma geef je ieder terras de perfecte invulling. Dankzij de hoogwaardige materialen, kunnen alle SUNS producten het hele jaar buiten blijven staan. Wel zo handig. 

Loungeset, buitenleven, Suns Tuinmeubelen, The Art Of Living

Sfeermakers 

Loungeset, dining-set of relax-set, naast een groot aantal tuinmeubelen met karakter, heeft SUNS diverse accessoires waarmee je de buitenruimte tot in detail kunt inrichten. Zo maak je met hun overkappingen, kussens, vloerkleden (jazeker, voor buiten) en een uitgebreide serie buitenlampen op zonne-energie een compleet aangeklede outdoor living. Met SUNS haal je het maximale uit het buitenleven. We noemen het niet voor niets Maximalism. 

Meer weten? 

Suns-tuinmeubelen.nl 

Editor: Media team

Datum: 31-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Suns Tuinmeubelen

Fotografie: SUNS Tuinmeubelen